Θυμάστε τον κούκλο βοηθό της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια; Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις τον δείτε

Είναι ακόμα πανέμορφος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε τον κούκλο βοηθό της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια; Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις τον δείτε

Αν είστε κι εσείς μεγάλοι φαν της σειράς Φιλαράκια τότε σίγουρα θα θυμάστε τον κούκλο νεαρό βοηθό που είχε κλέψει την καρδιά της Ρέιτσελ. Έχουμε λοιπόν να σας πούμε, πως τώρα που μεγάλωσε έχει γίνει ακόμα πιο όμορφος.

Ενώ η Ρέιτσελ είχε χωρίσει με τον Ρος, κατάφερε να βρει δουλειά στα γραφεία του Calvin Klein. Εκεί λοιπόν είχε μία πολύ καλή θέση στην οποία χρειαζόταν βοηθό και από τους πολλούς που πέρασαν επέλεξε τον πιο άχρηστο... αλλά και τον πιο όμορφο.

Ο Ταγκ Τζόουνς ωστόσο δεν ήταν μόνο βοηθός της Ρέιτσελ μιας και οι δυο τους τα έφτιαξαν μέχρι που εκείνη τον χώρισε γιατί τα ξαναβρήκε με τον Ρος και έμεινε έγκυος, ενώ δείτε και πως είναι σήμερα ο μικρός Μπεν, γιος του Ρος.

Ο Έντι Κέιχιλ ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ταγκ Τζόονς και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι σήμερα είναι πιο όμορφος από ποτέ. Μπορεί πλέον να είναι 42 χρονών ωστόσο η γοητεία του παραμένει ίδια και διαπρέπει ως ηθοποιός.

Έτσι είναι σήμερα ο κούκλος βοηθός της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια

Ο Έντι Κέιχιλ είναι παντρεμένος και ο τελευταίος του ρόλος ως ηθοποιός ήταν στη σειρά Conviction.

Το σημείο από το οποίο θυμόμαστε πιο έντονα ωστόσο τον Ταγκ από τα Φιλαράκια, είναι το μπέρδεμα που είχε γίνει με την εγκυμοσύνη της Ρέιτσελ, με πολλούς να νομίζουν πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο ταγκ και όχι ο Ρος, αφού βρήκαν το κόκκινο φούτερ του στο δωμάτιό της.

Αποδείχθηκε ωστόσο πως ο Ρος είχε το ίδιο κόκκινο φούτερ και τότε κατάλαβαν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο φίλους τους, όταν ο Ρος βρήκε επιτέλους το φούτερ του μετά από καιρό.