Σε αυτά τα χέρια "έπεσε" η πολύτιμη τιάρα της Diana - Έχει βουίξει το Buckingham

Και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε αυτά τα χέρια

Η πολύτιμη και ιστορική τιάρα της Diana, μετά τον τραγικό θάνατό της, έμεινε στην βασιλική οικογένεια και έπεσε σε αυτά τα «χέρια» που κανείς δεν περίμενε. Από τη στιγμή που η είδηση αυτή έγινε γνωστή, δεν άργησε να βουίξει ολόκληρο το Buckingham.

Η Lover's knot τιάρα είναι ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα κομμάτια της Πριγκίπισσας Diana. Η αδικοχαμένη λαίδη συνήθιζε να τη φοράει στις επίσημες εμφανίσεις της και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με το look της. Μετά το θάνατό της, το ανεκτίμητο αυτό κόσμημα έμεινε στην συλλογή κοσμημάτων της βασιλικής οικογένειας, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πριγκίπισσα Diana τιάρα

Αυτά τα χέρια έχουν πλέον την τιάρα της Diana

Το μοναδικό αυτό κόσμημα βρίσκεται πλέον στην κατοχή της Kate Middleton, συζύγου του πρωτότοκου γιου της Diana, William, η οποία μάλιστα σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει και βασίλισσα της Αγγλίας.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε σε μία επίσημη εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας, φορώντας ένα δαντελωτό ροζ φόρεμα και ολοκληρώνοντας το look της με την πιο υπέροχη τιάρα από την πριγκίπισσα Diana.

Kate Middleton τιάρα

Είναι άλλωστε γνωστό πως η αδικοχαμένη λαίδη στη διαθήκη της είχε δώσει σαφή οδηγία, τα κοσμήματά της να πάνε στους δύο γιους της και από εκεί στις συζύγους τους.

Ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αφήνει να γίνεται κατάχρηση των κοσμημάτων αυτών και για το λόγο αυτό, δεν είχε επιτρέψει στην Μέγκαν Μαρκλ να φορέσει την εν λόγω τιάρα στο γάμο της με τον Χάρι, μιας και δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ της βασίλισσα. Δείτε εδώ την αποστομωτική αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

Αντίθετα η Kate Middleton, ως μέλλουσα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα κοσμήματα και μάλιστα έχει στη διάθεσή της, τα περισσότερα από αυτά.