Απίστευτη αποκάλυψη στο Buckingham - Η γιαγιά της Diana δούλευε για την Ελισάβετ

Από τότε ήταν τεταμένες οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη στο Buckingham - Η γιαγιά της Diana δούλευε για την Ελισάβετ

Μία απίστευτη αποκάλυψη ήρθε να ταράξει τα νερά στο Buckingham, μιας και έγινε γνωστό πως η γιαγιά της Diana βρισκόταν στις υπηρεσίες της βασιλικής οικογένειας καθώς δούλευε για την Ελισάβετ και τη μητέρα της, με τις δυο τους να έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που η Diana πάτησε το πόδι της στην βασιλική οικογένεια, έγινε γνωστό πως οι σχέσεις που είχε με την Ελισάβετ δεν ήταν καθόλου καλές.

Μάλιστα, μετά το θάνατό της, η βασίλισσα είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήταν μία γυναίκα που άρμοζε να βρίσκεται στο πλευρό του διαδόχου του θρόνου. Δείτε εδώ τα σοκαριστικά λόγια της λίγες μέρες μετά το τροχαίο.

Η αποκάλυψη για τη γιαγιά της Diana που δούλευε για την Ελισάβετ

Οι γονείς της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Φρανς Σαντ Κιντ και Έντουαρντ Τζον Σπένσερ, χώρισαν όταν ήταν μόλις 7 ετών. Οι γονείς της είχαν μια ταραχώδη σχέση και η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κατονομάσει την απιστία και την κακοποίηση ως κάποιους από τους λόγους του χωρισμού.

Αυτό ωστόσο που λίγοι γνώριζαν, είναι πως η Ελισάβετ είχε σχέσεις με την οικογένεια της Diana, αφού από τη μία είχε την γιαγιά της στις υπηρεσίες της μητέρας της και από την άλλη, νοίκιαζε το σπίτι στο οποίο έμενε η λαίδη με την οικογένειά της.

Η γιαγιά της Diana, από την πλευρά της μητέρας της, Ρουθ Ρότσε, εργαζόταν για την μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου διετέλεσε ως προσωπική βοηθός της ενώ της έκανε και παρέα αρκετές ώρες. Ήταν επίσης, στενή φίλη της βασίλισσας και διοργάνωσε πολλά από τα πάρτι της.

Το Σάντριγκαμ Χάουζ βρίσκεται στο Νόρφολκ και ανήκει στην βασιλική οικογένεια. Στον χώρο αυτό βρίσκεται το Park House, το μέρος όπου γεννήθηκε η μητέρα της το 1936 αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1961.