Στέλλα Μπεζαντάκου: "Φωτιά" με το κόκκινο μπικίνι της - Χωρίς φίλτρο το κορμί της

Μείναμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Στέλλα Μπεζαντάκου:

΄"Φωτιά" με το κόκκινο μπικίνι της η Στέλλα Μπεζαντάκου, που πόζαρε στην πισίνα και μοίρασε εγκεφαλικά. Δείτε την φωτογραφία που σας έχουμε. Θα πάθετε την πλάκα σας, σας το λέω! Δείτε το κορμί της χωρίς φίλτρα.

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά με την θερμοκρασία να είναι ήδη στα ύψη. Βέβαια αναμένουμε μια πτώση τις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι μέσα Μαϊου και ας το παραδεχτούμε. Το μυαλό όλων μας είναι πλέον στις παραλίες. Έτσι λοιπόν εδώ στο Youweekly σας βρίσκουμε εικόνες από το παρελθόν, με διάσημες κυρίες και τα... μαγιό τους.

Έτσι κι αλλιώς παρά την πανδημία οι παραλίες άνοιξαν πριν από μια σχεδόν εβδομάδα και έτσι μπορούμε να πάμε για το μπάνιο μας. Γιατί λοιπόν να μην δούμε και μερικές ιδέες για τα μπικίνι μας.

Αυτή είναι η φωτογραφία "φωτιά" της Στέλλας Μπεζαντάκου που ποζάρει στην πισίνα με το κόκκινο μπικίνι της και χωρίς φίλτρα

Έτσι λοιπόν βρήκαμε τώρα μια φωτογραφία της Στέλλας Μπεζαντάκου από το 2002. Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Μύκονο το Πάσχα της ίδια χρονιάς. Στο στιγμιότυπο από το παρελθόν λοιπόν δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε το κόκκινο μπικίνι που φορούσε η Στέλλα Μπεζαντάκου και φυσικά το σώμα της.

Στέλλα Μπεζαντάκου στην πισίνα με κόκκινο μπικίνι

Όπως είπαμε η ζέστη και η άρση των μέτρων έχει κάνει τους διάσημους και μη να παίρνουν τους δρόμους για τις παραλίες, ενώ σας έχουμε και την φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία επίσης πόζαρε με μαγιό και μοίρασε εγκεφαλικά. Δείτε εδώ την κορμάρα που έχει κάνει.

Πάντως σε τωρινή της ανάρτηση η Στέλλα Μπεζαντάκου μας έδωσε μια συμβουλή αναφορικά με τα μπάνια στην θάλασσα, με την ίδια να εκφράζει παράλληλα και ένα "παράπονό" της.

"Πολυ ζεστη μερα η σημερινη αλλα οι παραλιες μεγαλο χαλι.Ολα τα beach bar κλειστα και δεν ειχες που να στρωσεις την πετσετα σου .Χιλιες φορες καθημερινη για μπανιο αφου εχω την δυνατοτητα αυτο θα κανω.Επιστροφη λοιπον στο κτημα μου και χαλαρωση εδω που δεν εχει ουτε συνωστισμο ουτε καυσωνα!!!! Τα παθηματα γινονται μαθηματα......ΣΚ οχι μπανιο οποιος μπορει καθημερινες!!!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που ακολουθεί και το οποίο ανέβασε πριν από δύο ημέρες.