Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του - Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Σίγουρα δεν το ξέρατε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του - Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Εσείς το ξέρατε πως ο Βασίλης Καρράς δεν έχει καταγωγή από την Αθήνα; Ψάχνοντας πληροφορίες για την ζωή του ανακαλύψαμε την αλήθεια για το που γεννήθηκε!

Ο Βασίλης Καρράς έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς όπως ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας ΦΙλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης,ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος,ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, οι Αλχημιστές, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί και επί πίστας. Επίσης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς μεγάλους τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

Η αλήθεια για την καταγωγή του Βασίλη Καρρά

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ". Δείτε εδώ πόσο χρονών είναι ο Πασχάλης Τερζής! Θα μείνετε κάγκελο!

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι "Ο Άρχοντας της καψούρας''. Έχει σταθερή πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους. Η πορεία του από το 1980, που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, ήταν ανοδική και από το 1986 και έκτοτε όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά για τη σχέση του με το αλκοόλ

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκετο 2017 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και σε μία συγκλονιστική συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με το αλκοόλ.

"Περίπου στα 20 τόσο μου, δοκίμασα το τσιγάρο, και δεν μου άρεσε. Και έμαθα αυτό το ρημάδι (το αλκοόλ)» είπε και μας συγκλόνισε!

«Βέβαια έφτασα σε περίοδο όπου έπινα περισσότερο από όσο έπρεπε! Κάθε χρόνο 40 μέρες δεν πίνω, κάνω αποτοξίνωση, και τον υπόλοιπο χρόνο κάνω έρωτα, πίνω τα ουισκάκια μου. Το παράπονο της γυναίκας μου είναι ότι δεν με έχει δει ποτέ σουρωμένο!» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.