Λάουρα Λάτσιου: Αυτή είναι η ηλικία και το ζώδιο της κόρης της Ελένης Μενεγάκη

Όσα δεν γνώριζε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάουρα Λάτσιου: Αυτή είναι η ηλικία και το ζώδιο της κόρης της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει απίστευτη αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της, στο γιο της Άγγελο Λάτσιο και στις τρεις κόρες της, την Λάουρα, την Βαλέρια και την μικρή Μαρίνα, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Ωστόσο, όσον αφορά την Λάουρα, δείτε ποια είναι η πραγματική ηλικία και το ζώδιο της.

Η παρουσιάστρια του ALPHA μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα παιδιά της στον αέρα της εκπομπής της, κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις. Τόσο για το χαρακτήρα τους, όσο και για τις στιγμές που περνάει μαζί τους.

Για την Λάουρα έχει μιλήσει πολλές φορές, αφού είναι η πρωτότοκη κόρη της και γιόρτασε τα 15α γενέθλια της τον περασμένο Φεβρουάριο. Βιώνει πλέον την εφηβεία της και έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις με τη μαμά της.

Αυτή είναι η ηλικία και το ζώδιο της Λάουρας Λάτσιου της κόρης της Ελένης Μενεγάκη

Η Λάουρα Λάτσιου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και είναι Υδροχόος στο ζώδιο. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της το 2017, είχε αποκαλύψει ότι η Λάουρα είναι το πιο εύκολο παιδί που θα μπορούσε να έχει κανείς.«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πέρσι μαμά και κόρη είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση. Δείτε παρακάτω το βίντεο από την έξοδο τους.

Την επόμενη ημέρα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια είχε δηλώσει στον αέρα: «Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».

Να σημειώσουμε πως, η Ελένη Μενεγάκη μετά από πολλά χρόνια πορείας στο χώρο της τηλεόρασης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Δείτε εδώ όσα δήλωσε στις κάμερες κατά την έξοδο της από τον ALPHA.