Θυμάστε τον γυμνό γείτονα στη σειρά Φιλαράκια; Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε τον γυμνό γείτονα στη σειρά Φιλαράκια; Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Τα Φιλαράκια είναι μια από τις πιο διαχρονικές σειρές του STAR, όλοι την έχουμε δει κι όλοι την έχουμε αγαπήσει ωστόσο... ποιος από εσάς θυμάται τον γυμνό γείτονα της παρέας; Έχετε δει ποτέ το πρόσωπό του; Δείτε τώρα παρακάτω για πρώτη φορά!

Όλοι νόμιζαν στην αρχή πως ο Ugly Naked Guy ήταν ο Mr Treeger (Paul Hagerty) ωστόσο απεδείχθη ότι το όνομά του είναι Jon Haugen. Μη σας φανεί περίεργο αν είναι ανάμεσα στο cast καθώς έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία της σειράς.

Αυτό είναι το πρόσωπο του γυμνού γείτονα που βλέπαμε σε πολλά επεισόδια στα Φιλαράκια

Ωστόσο, δείτε εδώ και μια δυσάρεστη είδηση: Ασύλληπτος θρήνος για την Phoebe - Πέθανε η μητέρα της από...

Φιλαράκια γυμνός γείτονας το πρόσωπό του

Θυμάστε τον κούκλο βοηθό της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια; Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις τον δείτε

Αν είστε κι εσείς μεγάλοι φαν της σειράς Φιλαράκια τότε σίγουρα θα θυμάστε τον κούκλο νεαρό βοηθό που είχε κλέψει την καρδιά της Ρέιτσελ. Έχουμε λοιπόν να σας πούμε, πως τώρα που μεγάλωσε έχει γίνει ακόμα πιο όμορφος.

Ενώ η Ρέιτσελ είχε χωρίσει με τον Ρος, κατάφερε να βρει δουλειά στα γραφεία του Calvin Klein. Εκεί λοιπόν είχε μία πολύ καλή θέση στην οποία χρειαζόταν βοηθό και από τους πολλούς που πέρασαν επέλεξε τον πιο άχρηστο... αλλά και τον πιο όμορφο.

Ο Ταγκ Τζόουνς ωστόσο δεν ήταν μόνο βοηθός της Ρέιτσελ μιας και οι δυο τους τα έφτιαξαν μέχρι που εκείνη τον χώρισε γιατί τα ξαναβρήκε με τον Ρος και έμεινε έγκυος, ενώ δείτε και πως είναι σήμερα ο μικρός Μπεν, γιος του Ρος.

Ο Έντι Κέιχιλ ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ταγκ Τζόονς και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι σήμερα είναι πιο όμορφος από ποτέ. Μπορεί πλέον να είναι 42 χρονών ωστόσο η γοητεία του παραμένει ίδια και διαπρέπει ως ηθοποιός.

Ρέιτσελ Φιλαράκια