Μελαχρινή η Τζένιφερ Άνιστον πριν τα «Φιλαράκια» - Η εμφάνιση που δε θυμάται κανείς

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινή η Τζένιφερ Άνιστον πριν τα «Φιλαράκια» - Η εμφάνιση που δε θυμάται κανείς

Την εμφάνιση αυτή της Τζένιφερ Άνιστον σε μία τηλεοπτική σειρά πριν ακόμα παίξει στα Φιλαράκια, σίγουρα δεν τη θυμάται κανείς. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν μελαχρινή και δεν είχε καμία σχέση με το πως είναι σήμερα, ξανθιά και κούκλα!

H σειρά η οποία ανέδειξε την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν το «Molloy», όπου εξιστορούταν η ζωή της 11χρονης Molloy Martin, που μετακόμισε με τον πατέρα της και τη νέα του οικογένεια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Mayim Bialik, η γνωστή μας «Amy» του «Big bang theory», ενώ την μεγαλύτερη, ετεροθαλή αδελφή της έπαιζε η Τζένιφερ Άνιστον.

Βέβαια μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, αυτό που σε κάθε περίπτωση αξίζει να δείτε είναι το πώς είναι σήμερα ο γιος του Ρος, ο μικρός Μπεν. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος, δείτε εδώ φωτογραφίες του.

Έτσι είναι μελαχρινή η Τζένιφερ Άνιστον

Όπως θα διαπιστώσετε, η εμφάνιση της ηθοποιού είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο ακόμα και τότε ήταν απλά υπέρλαμπρη.

Σήμερα βέβαια η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να είναι κούκλα όπως και τότε στα Φιλαράκια και είναι πολύ ενεργή στα social media

Η Τζένιφερ Άνιστον, ή αλλιώς η αγαπημένη «Ρέιτσελ» από τα Φιλαράκια, θέλοντας να δείξει την αγανάκτησή της με τον κορωνοϊό, δε δίστασε και δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και αποχαιρετά τον επικίνδυνο ιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πλέον γνωστή για την αμεσότητά της και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Για το λόγο αυτό θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, αυτή τη φορά να απευθυνθεί στον κορωνοϊό και να του στείλει ένα όχι και τόσο ευγενικό μήνυμα για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής με την εξάπλωσή του σε όλο τον πλανήτη.

Η φωτογραφία της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια με το μεσαίο δάχτυλο

«Αγαπητέ Covid… Mπορείς ευγενικά να πας να γ@@@εις τώρα. Ευχαριστώ και αντίο», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον και ο τρόπος της, μας θύμισε πολύ τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά.