Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το τελευταίο καλοκαίρι στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα το 2016

Συλλεκτικό! Με καυτά σορτσάκια και χωρίς ρετούς τα πόδια της τότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το τελευταίο καλοκαίρι στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα το 2016

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πριν από 4 χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Το Youweekly.gr ξεσκονίζει το άλμπουμ των αναμνήσεών τους και σας παρουσιάζει παρακάτω εκτός από το lovestory τους φωτογραφικό υλικό από το τελευταίο κοινό τους καλοκαίρι, το 2016. Λίγους μήνες μετά, το Νοέμβριο, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.

Η γνωριμία και ο γάμος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη Gala. Και οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει "πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή" και λέω εγώ "Τη Σκορδά". Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα...Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!», ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: «Της είπα "αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη"».

Η κόντρα αυτή όμως τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κατάληξε σε γάμο.

Για το τι έγινε τους μήνες που ακολούθησαν, ο Γιώργος έχει δηλώσει: «Από τότε πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί. Βγαίναμε, κάτι γινόταν και "χάλαγε" το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα "σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί". Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (...). Την άφηνα και ήμουν "καληνυχτάκιας". Έλεγα "καληνύχτα" και μετά σκεφτόμουν "Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!».

Η όμορφη σχέση τους ξεκίνησε, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Τις λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Και έτσι το καλοκαίρι του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ναό του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς.

Μετά το γάμο τους, το Σεπτέμβριο του 2010 ξεκινά και η κοινή επαγγελματική πορεία του ζευγαριού αφού αρχίζουν να παρουσιάζουν από κοινού την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega η οποία μερικά χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1.

Η οικογένεια του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους γιου, Γιάννη το 2011. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού Γιάννη: «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας.

Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είχε δηλώσει η ίδια τότε.

Στις 12 Μαΐου 2014 ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι τους, ένα ακόμα αγοράκι.

Μεγάλο μέρος του περασμένου καλοκαιριού το ζευγάρι επέλεξε να περάσει χώρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει διακοπές με φίλους του στο Αιγαίο και την Φαίη Σκορδά να περνά χρόνο στον τόπο καταγωγής της, το Κιλκίς.

Από τότε άρχισαν και τα πρώτα δημοσιεύματα για σύννεφα στις σχέσεις τους, ενώ ακολούθησε και η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσίαζε επί σειρά ετών με την Φαίη Σκορδά. Οπως φαίνεται το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και αποφάσισε πώς είναι καλύτερο να χωρίσουν.

Φωτογραφίες από το τελευταίο καλοκαίρι της Φαίης Σκορδά στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα

Η παρουσιάστρια εκείνο το καλοκαίρι έκανε εμφανίσεις περισσότερο μόνη της ενώ η τελευταία φορά που ο φακός την έπιασε με τον Γιώργο Λιάγκα πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό ήταν στην Επίσημη πρεμιέρα "Κοκομπλόκο" στο θέατρο Βεάκειο.

 Φαίη Σκορδά γιώργος Λιάγκας χωρισμός

Φαίη Σκορδά κυτταρίτιδα

Σκορδά Λιάγκας γιατί χώρισαν

Ωστόσο, φέτος έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές με το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο! Δείτε εδώ φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο που έμεναν πριν από λίγες ημέρες!

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διαζύγιο του, αλλά και στην παρέα που έκαναν τότε με γνωστό ζευγάρι πολιτικών.

Μια αποκάλυψη για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη έκανε σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην εκπομπή του, ανέφερε τι είναι αυτό που κρατάει τη σχέση τόσα χρόνια με τον σύζυγό της.

«Επειδή εγώ τους έχω ζήσει, θα σου πως τι τους κρατάει τους ανθρώπους μαζί. Τους ανθρώπους τους κρατάει μαζί η αντιμετώπιση του καυγά. Η αντιμετώπιση του καυγά κρατάει μαζί τους ανθρώπους. Επειδή τους έχω ζήσει ένα καλοκαίρι στην Τήνο, πριν χωρίσω κι εγώ, κάναμε παρέα και πηγαίναμε κάθε μέρα με το φουσκωτό. Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται και βλέπεις πως τσακώνεσαι.

Αυτοί λοιπόν, τσακωνόντουσαν συνέχεια για μικροπράγματα αλλά είχαν τόσο πλάκα όταν τσακωνόντουσαν που πραγματικά τσαντιζόντουσαν αλλά το αντιμετώπιζαν με χιούμορ. Τους έβλεπες αγαπημένους στο βάθος της ημέρας, δεν υπήρχε κακία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε και τι δώρο του έκαναν χθες οι γιοι του με την Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο: