Αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με μαγιό - Η... θυσία που κάνει για το σώμα της

Το σώμα της χωρίς ρετούς στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με μαγιό - Η... θυσία που κάνει για το σώμα της

Ξεσκονίζοντας το άλμπουμ των φωτογραφικών αναμνήσεων της Σίας Κοσιώνη βρήκαμε κάποια αξέχαστα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι του 2017 στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Τότε ήταν έγκυος στον 8ο μήνα αλλά είχε και πάλι ένα από τα ωραίοτερα σώματα... Πώς το κατάφερε αυτό; Έχουμε αναλυτικά όλες τις θυσίες που έκανε.

Στην Αντίπαρο τους είχε τσακώσει ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε απόμερη παραλία. Η Σία Κοσιώνη με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς βρισκόταν στον 8ο μήνα φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και η σιλουέτα της εντυπωσίασε.

Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά και αγκαλιές και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στις πιο προσωπικές στιγμές τους. Αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμμα λοιπόν είχαν περάσει όμορφες και ήρεμες στιγμές...

Οι αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και η θυσία που κάνει για το σώμα της και τα κιλά της μέχρι και σήμερα

Σία Κοσιώνη φωτογραφίες με μαγιό

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης δίαιτα

Δείτε, ωστόσο, εδώ κάποιες φετινές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με το ίδιο ακριβώς μαύρο ολόσωμο μαγιό για να καταλάβετε τις διαφορές του τότε με το τώρα.

Εκτός από την διατροφή της Σίας Κοσιώνη που θα βρείτε παρακάτω για το τι προτιμά να τρώει μέχρι και σήμερα κι έχει χάσει 15 κιλά να σας αποκαλύψουμε πως δεν τρώει καθόλου γλυκά! Αποφεύγει εντελώς την σοκολάτα μέχρι στιγμής...

Τι έτρωγε και τρώει η Σία Κοσιώνη

  • 4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα (αν και εφόσον δεν δημιουργούν αλλεργική αντίδραση στο μωρό). Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).
  • 3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε ένα φρούτο μεσαίου μεγέθους ή μία φέτα καρπούζι.
  • 3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά.
  • 5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητριακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κτλ.
  • 2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτιμούμε από τροφές όπως κόκκινο κρέας, ψάρι, αυγά, όσπρια και ανάλατους ξηρούς καρπούς. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμάρια κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, μισό φλιτζάνι όσπρια, 2 αυγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς.