Κωνσταντίνου και Ελένης: Η αποκάλυψη για το σπίτι του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη - Στην πραγματικότητα δεν...

Απίστευτο! Αυτό παίζει να μην το γνώριζες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Η αποκάλυψη για το σπίτι του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη - Στην πραγματικότητα δεν...

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και σίγουρα δεν την ήξερες. Το σπίτι του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη, δεν είναι αυτό που πίστευες όλα αυτά τα χρόνια.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 έκανε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα. Σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και έχει καταφέρει να περάσει ακόμη και νέα προγράμματα.

Μπορεί να το έχουμε παρακολουθήσει χιλιάδες φορές, ωστόσο πολλοί από εσάς μια λεπτομέρειες σίγουρα δεν την είχατε προσέξει και αφορά το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Συγκεκριμένα, η οικία στο Μαρούσι, δεν είναι... πραγματική οικία, αλλά ένα καλά στημένο στούντιο.

Να σημειώσουμε πως ηθοποιός του Κωνσταντίνου και Ελένης, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στα επείγοντα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Κωνσταντίνου και Ελένης σπίτι Μαρούσι

Κωνσταντίνου και Ελένη: Ηθοποιός του ΑΝΤ1 έχει μητριά την Έλλη, την δικηγόρο της Βλαχάκη - Την βλέπαμε συνέχεια στο σπίτι της

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, πρωταγωνιστής, αποκάλυψε πως η μητριά του είναι η δικηγόρος Έλλη, από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι ηθοποιός, λίγους μήνες πριν επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησαν για τους ρόλους τους και τα συναισθήματα τους.

Μεταξύ αυτών και ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος έκανε και μία αποκάλυψη που πολλοί δε γνώριζαν για την ζωή του.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως η Ελένη Φίλιππα, η οποία έγινε γνωστή ως δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του.