Ματέο Παντζόπουλος: Κόντεψε να γκρεμίσει το νοσοκομείο όταν γεννούσε η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Μόνο λίγοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Κόντεψε να γκρεμίσει το νοσοκομείο όταν γεννούσε η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Η κόρη του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη γεννήθηκε πριν από 5 ολόκληρα χρόνια. Τη μέρα εκείνη, ο αγαπημένος της παρουσιάστριας, κόντεψε να γκρεμίσει ολόκληρο το νοσοκομείο και εμείς ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη έξω από την αίθουσα του τοκετού.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι εδώ και χρόνια πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η αδυναμία δε που έχει ο γνωστός επιχειρηματίας στην κόρη του είναι γνωστή. Δείτε εδώ το γλέντι που έστησε στην Άνδρο την ημέρα της γιορτής της.

Μπορεί βέβαια η Μαρίνα Παντζοπούλου να είναι το μοναδικό που έχουν αποκτήσει μαζί, είναι ωστόσο γνωστό πως ο Ματέο, έχει άριστες σχέσεις και με τα άλλα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά την αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση, σύσσωμη η οικογένεια έχει επισκεφθεί την Άνδρο, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του γνωστού επιχειρηματία.

Τι συνέβη με τον Ματέο Παντζόπουλο τη μέρα που γεννούσε η Ελένη Μενεγάκη

Ο πατέρας δεν μπορούσε να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα, αφού η γνωστή παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε καισαρική τομή. Η αγωνία του επιχειρηματία για την ευχάριστη ανακοίνωση φαίνεται από το νευρικό του περπάτημα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν μαζί του στο διάδρομο, έδινε και έπαιρνε.

Πριν ακόμα φτάσει στο μαιευτήριο η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, ο Ματέο βρισκόταν μόνος του έξω από το δωμάτιο και όλη την ώρα στριφογυρνούσε, έκανε κύκλους και περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Οι κάμερες τότε είχαν προσπαθήσει να πλησιάσουν τον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος από το άγχος του και την ανυπομονησία του, δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει. Ηρέμησε ωστόσο όταν είδα την αγαπημένη του πεθερά Ζέτα Μισόκαλου με τον αγαπημένο της να καταφθάνουν στο μαιευτήριο.

Λίγη ώρα αργότερα, η μικρή Μαρίνα ήρθε στη ζωή και έκτοτε, ο Ματέο είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ με την κόρη του.

Ματέο Παντζόπουλος κόρη