Φαίη Σκορδά: Ονειρικό το νυφικό στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα - Δείτε φωτογραφίες από το 2010

Υλικό ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Ονειρικό το νυφικό στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα - Δείτε φωτογραφίες από το 2010

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να μην είναι μαζί αλλά ο γάμος τους ήταν ένας από τους πιο ονειρικούς της ελληνικής showbiz, και το νυφικό της, δε, έχει μείνει στην ιστορία!

Ο Γιώργος Λιάγκας γνώρισε τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη "Gala". Η Φαίη και ο Γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως ήταν επεισοδιακή, αφού υπήρξε ένταση αναμεσά τους. Μία ένταση που οδήγησε σε κόντρα και τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα! Ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Της λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Η Φαίη, λίγο πριν το γάμο, πήρε τις κολλητές της και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στην Δέσποινα Βανδή και το κέντρο "Θάλασσα" στην παραλιακή παρέα και με το μακιγιέρ της, Δημήτρη Γιαννέτο προκειμένου να απολαύσει την τελευταία ελεύθερη βραδιά της. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, στις 20:30 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Τον στολισμό του χώρου και της εκκλησίας έχει επιμεληθεί η Fevronia. Η διακόσμηση λιτή, ενώ κυριαρχεί παντού το λευκό, όπως και στο νυφικό της Φαίης, δημιουργία του Νικόλα, το οποίο όμως σχεδίασε μόνη της! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της φυσικά επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι πως οι μπομπονιέρες του γάμου που έχουν φτιαχτεί από τα παιδιά και τις δασκάλες του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Ο γαμπρός ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα (στις 20.40), με ασημί τζιπ Mercedes και στη θέση του οδηγού τον Βασίλη Κικίλια. Φορώντας κομψό Ermenegildo Zegna κοστούμι δήλωσε: «Παιδιά, έχω άγχος. Παντρεύομαι. Τετέλεσθαι. Θα... κατέβω τα σκαλιά της εκκλησίας!»

Λίγο πριν το μυστήριο και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέμενε αγχωμένος στα σκαλιά της εκκλησίας, ο κουμπάρος Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, δήλωσε αστειευόμενος: Είπα στο Λιάγκα αν θέλει να το σκάσει, μπορώ να το οργανώσω και τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά τον βλέπω αποφασισμένο να παντρευτεί!

Δείτε φωτογραφίες από το ονειρικό νυφικό της Φαίης Σκορδά όταν παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά γάμος

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας χωρισμός

Φαίη Σκορδά νυφικό

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα επίσης νυφικό που έμεινε αξέχαστο ήταν κι αυτό της Βάσως Λασκαράκη στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Δείτε εδώ φωτογραφίες

Γιώργος Λιάγκας: Η ζωή του μετά το χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά - «Δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος»

Μια απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Όπως έκανε γνωστό, τέσσερα χρόνια από τότε που πήραν διαζύγιο, δεν ήταν μόνος του.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην τελευταία του εκπομπή, ο Ερρίκος Πετιλόν και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τις γυναίκες που είχε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγος και είπε:

«Θεωρώ πως ο μάγκας ο άντρας-και αυτός (Ερρίκος Πετιλόν) έχει υπάρξει μάγκας άντρας και είναι- δε βγαίνει ποτέ να κοκορευτεί για τις κατακτήσεις του. Ο άντρας που βγαίνει και κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του είναι μακάκας για μένα. Δε λες ποτέ. Δεν εκθέτεις καμία γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή σου και δε βγαίνεις να πεις αριθμό. Γίνεσαι γελοίος. Ο άντρας ο παντελονάτος δε λέει.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά χωρισμός σχέση

Τέσσερα χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Δε θεωρώ πως πρέπει ο άντρας να βγαίνει και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Είναι λάθος. Έβγαινα με μια φίλη μου να φάω και έγραφαν… Που δεν ίσχυαν. Γιατί αυτά που ίσχυαν τα έκρυβα».