Ματέο Παντζόπουλος: Η κίνηση που έκανε μετά τη γέννηση της μικρής Μαρινούλας

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Η κίνηση που έκανε μετά τη γέννηση της μικρής Μαρινούλας

Η μικρή Μαρινούλα ήρθε στον κόσμο πριν από 5 χρόνια και γέμισε ευτυχία τους γονείς της, Ματέο Παντζόπουλο και Ελένη Μενεγάκη. Κανείς ωστόσο δεν είχε προσέξει, την κίνηση που έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του.

Ο χαζομπαμπάς Ματέο, μπορεί να κάνει τα πάντα για τη μικρή του και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στην Άνδρο πριν από λίγες μέρες. Πάντα στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο όπως κάθε άνθρωπος, έτσι κι αυτός, έχει μία αδυναμία: Δεν αντέχει να βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

Η απέχθεια του Ματέο προς τους παπαράτσι, ξεκίνησε όταν άρχισε τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και αυτομάτως, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Ο ίδιος, δεν επιθυμούσε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο γιατί στο πλευρό του είχε την μεγαλύτερη σταρ.

Λίγες μέρες αφού ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη του, ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη βγήκαν από το μαιευτήριο. Φορώντας ένα t-shirt που έγραφε «Οι αληθινοί άνδρες αλλάζουν πάνες» και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο, συνόδευσε την Ελένη Μέχρι την έξοδο του νοσοκομείου.

Αυτή είναι η κίνηση που έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος μετά τη γέννηση της μικρής Μαρινούλας

Όταν οι δημοσιογράφοι έτρεξαν κατά πάνω τους, εκείνος γύρισε και είπε «Παιδιά εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά», και έφυγε προκειμένου να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ στα χέρια του κρατούσε την κόρη του.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στις κάμερες καθώς ήταν εκείνη που είχε και τη μεγαλύτερη άνεση με τον φακό, μετά την πολυετή εμπειρία της στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε την κίνηση του Ματέο Παντζόπουλου στο παρακάτω βίντεο από το 3.30: