Με 300.000 ευρώ σκάφος η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Είναι τεράστιο και μαύρο

Με αυτό κάνουν εξορμήσεις με τα παιδιά - Δείτε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με 300.000 ευρώ σκάφος η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Είναι τεράστιο και μαύρο

Ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 €, όπως γράφει δημοσίευμα του Iefimerida.gr

Μαζί ωστόσο, με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ άλλων, ακόμα μεγαλύτερες από το Αθήνα - Αίγινα, όπου τους είχε «τσακώσει» ο φακός το 2017.

Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με το συγκεκριμένο σκάφος σε διάφορα νησιά, μαζί με τα 4 παιδιά. Δεν είναι μάλιστα,. λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί. Η Ελένη, είχε και ένα ατύχημα όταν πήγε να ανέβει.

Ελένη Μενεγάκη  Ματέο Παντζόπουλος σκάφος

Όταν είχαν κλέψει το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το 2015 υπήρξε ένα δημοσίευμα από το περιοδικό Spirto που ανέφερε πως το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στο σκάφος του.

Ακολουθεί απόσπασμα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα:
Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο.