Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αφοπλιστική απάντηση για το χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αφοπλιστική απάντηση για το χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, ο τραγουδιστής στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση διαψεύδοντας τα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του μιλώντας το 2019 στο περιοδικό People.

«Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς». Όσο για τις φήμες του μεγάλου χωρισμού που κυκλοφορούν, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα»

Κι αν νομίζεις πως ο Μιχάλης δεν ζηλεύει τη Ζέτα, κάνεις λάθος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η ζήλεια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη, η μεγάλη δόση βλάπτει, την χρησιμοποιώ αλλά σε μικρές δόσεις».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να την προστατεύσουν, κάτι που έχουν καταφέρει πολύ καλά και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ ερωτευμένοι. Δείτε ωστόσο εδώ και μια φωτογραφία από το σπίτι που μένουν μαζί. Είναι όνειρο.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο ευτυχισμένοι είναι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή το βράδυ είχε συναυλία μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στην Τεχνόπολις κι εννοείται πως κάτω από την σκηνή βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια να τον θαυμάζει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε κάποιες στιγμές!

Η Ζέτα Μακρυπούλια casual αλλά υπέροχα ντυμένη μαγνήτισε τα βλέμματα! Βρέθηκε με φίλους και αγαπημένους της γνωστούς και απαθανάτισαν τον σύντροφό της!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε, επίσης, εδώ την διατροφή που κάνει το ζευγάρι κι έχει χάσει αρκετά κιλά!

Μιχάλης Χατζηγιάννης Μελίνα Ασλανίδου συναυλία

Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία

Ζέτα Μακρυπούλια συναυλία Χατζηγιάννη