Η μετακόμιση Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου - Η βίλα με την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων

Η εκπληκτική θέα και ο καταπράσινος κήπος! Τι έγραφαν τα δημοσιεύματα του 2016;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μετακόμιση Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου - Η βίλα με την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων

Στο Καστρί, σε μια βίλα 1.000 τ.μ., έλεγαν το 2016 πως μετακομίζουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το σπίτι μάλιστα, σύμφωνα με εικόνες που είδαν δημοσιευθεί, είχε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα να μετακομίσει από τη βίλα των Μελισσίων, στο Καστρί, στο υπερπολυτελές σπίτι που ετοίμαζαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», που είχε δείξει εικόνες από το εξωτερικό, τη βίλα είχε επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος. Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Πρόκειται για μια βίλα εντελώς διαφορετικής αισθητικής από αυτή που μένει το ζευγάρι, καθώς η βίλα των Μελισσίων είναι σε κλασικές γραμμές με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ αυτή στο Καστρί με εμφανείς μίνιμαλ επιρροές.

Μάλιστα, η εκπομπή πρόβαλε και τις παρακάτω εικόνες, οι οποίες υποτίθεται ότι απεικόνιζαν το νέο σπίτι του ζευγαριού:

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Να σημειώσουμε πως αυτές τις ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκονται στην Άνδρο και έχουν λόγο που δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Μετακομίζουν από το σπίτι στα Μελίσσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος;

Αλλαγές στην ζωή της Ελένης Μενεγάκη όχι μόνο στο επαγγελματικό αλλά και στο προσωπικό επίπεδο! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά να αφήσουν το σπίτι στα Μελίσσια και να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί της Άνδρου.

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα στο αγαπημένο της νησί και όλοι γνωρίζουν πως ο Ματέο Παντζόπουλος έχει εκεί το Όναρ, που είναι και η μεγάλη του αγάπη και ασχολία.

Ποιο το μυστικό που πρόδωσε την μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν αρκετό καιρό πρώτοι στο Youweekly.gr και με ντοκουμέντα - δείτε εδώ την φωτογραφία - η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στα Άχλα. Νέες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η Ελένη έχει στο μυαλό της να ανοίξει ένα μαγαζί που θα εμπορεύεται και θα πουλά προϊόντα υγιεινής διατροφής με την επωνυμία της.

Αυτός είναι πλας λόγος που θα έκανε την Ελένη να μετακινηθεί μόνιμα για λίγο καιρό τουλάχιστον στο νησί της Άνδρου. Εκείνη, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, θέλει έτσι κι αλλιώς να φύγει για κάποιο καιρό από την βαβούρα της Αθήνας και τώρα ειδικά που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι η καλύτερη περίοδος. Το μόνο βέβαια που την κρατά λίγο πίσω στα σχέδιά της είναι τα παιδιά της και το ότι έχουν μια καθημερινότητα και δραστηρίοτητες τις οποίες θα είναι δύσκολο να αποχωριστούν!

Ωστόσο, την απόφαση θα την πάρει στο τέλος του καλοκαιριού με ένα οικογενειακό συμβούλιο!