Το οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου που λίγοι γνώριζαν

Είχε γίνει γνωστό το 2016

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου που λίγοι γνώριζαν

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο... μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό.

Αυτό είναι το οικογενειακό μυστικό της οικογένειας του Ματέο Παντζόπουλου που λίγοι γνώριζαν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Σπίρτο το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

Δείτε ωστόσο εδώ και μερικές άγνωστες για πολλούς φωτογραφίες του Ματέο Παντζόπουλου από το 2012 που πήγαινε στρατό. Θα μείνετε άφωνοι.

Εξοργισμένος ο Ματέο Παντζόπουλος - Αυτό είναι το δημοσίευμα για την οικογένειά του που τον ενόχλησε

Το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα δημοσίευμα που αφορούσε την οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου και συγκεκριμένα την σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη. Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Μάκης, δηλώνει ενοχλημένος, σε κοντινό του πρόσωπο, για τα όσα γράφονται ακόμα και τώρα που η Ελένη αποφάσισε να αποσυρθεί - έστω και προσωρινά - από το χώρο.

Ο Ματέο Παντζόπουλος εδώ και χρόνια στέκεται βράχος στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και της οικογένειά τους και ποτέ δεν έχει βγει να μιλήσει στις κάμερες ή δεν έχει πάρει κανέναν δημοσιογράφο να παραπονεθεί για τα όσα γράφονται. Μέσα από το Vandas' blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την ενόχλησή του για ένα δημοσίευμα που χρησιμοποίησε - όπως μου μετέφεραν πως δήλωσε χαρακτηριστικά - το πρόσωπο της γυναίκας του για να "πουλήσει"

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν στην ταραχή της Ελένης Μενεγάκη με την φωτιά που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες σε περιοχή της Άνδρου.

Τι αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα που ενόχλησε τον Ματέο Παντζόπουλο

Ώρες αγωνίας ζούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η πύρινη λαίλαπα, που είχε ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι στο νησί της Άνδρου απειλούσε τη Μονή Παναγίας Παναχράντου!

Πρόκειται για το αγαπημένο μοναστήρι της παρουσιάστριας, ηγούμενος του οποίου είναι ο πνευματικός της, ο πατέρας Ευδόκιμος. Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος είχαν βαφτίσει στη μονή τη μόλις πέντε μηνών κόρη τους Μαρίνα, τον Αύγουστο του 2015, ενώ τη λειτουργία τελούσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι είχε παραθέσει γεύμα με θαλασσινά στο ανακαινισμένο προαύλιο της μονής.

Μενεγάκη φωτιά Άνδρος

Η Ελένη, η οποία σέβεται τον φωτεινό ποιμένα πατέρα Ευδόκιμο, βρισκόταν χθες σε συνεχή επαφή μαζί του και εκείνος της εξέφραζε την αγωνία του καθώς η φωτιά μαινόταν στην περιοχή Κόρθι, πολύ κοντά στο μοναστήρι. Μέχρι να πέσει το φως του ήλιου, στη μάχη με τις φλόγες είχαν ριχτεί δεκάδες πυροσβέστες, ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η Μονή Παναχράντου βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του όρους Γερακώνες και είναι γαντζωμένη σαν φρούριο στους βραχώδεις όγκους που την περιστοιχίζουν. Η μονή στεγάζει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η οποία λέγεται ότι είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά.

Γιατί ενοχλήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος

Βεβαιωμένα σας αναφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως ο Ματέο Παντζόπουλος μετά από τόσα χρόνια και τόσα που έχουν γραφτεί για εκείνον αλλά και την σύζυγό του δηλώνει πλέον αγανακτισμένος που ήταν και τώρα δεν μπορούν να βρουν ηρεμία και θεωρεί πολύ "λίγο" το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομα της οικογένειά τους για να "πουλήσει" ένα θέμα. Να τονίσω πως διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό, όπως μου αποκάλυψε άτομο από το πολύ κοντινό του περιβάλλον.

Ο Ματέο είναι γνωστό πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για την οικογένειά του και το επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες με αυτό που έκανε στην Άνδρο για χάρη της μικρής Μαρίνας. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ αναλυτικά!