Βίκυ Καγιά: Στο γάμο της με τον Ηλίας Κρασσά δεν φόρεσε νυφικό - Η εμφάνιση των 3.830 ευρώ

Το φόρεμα της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Στο γάμο της με τον Ηλίας Κρασσά δεν φόρεσε νυφικό - Η εμφάνιση των 3.830 ευρώ

Το 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Ηλίας Κρασσάς. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και ήταν ονειρικός. Ενώ η εμφάνιση του μοντέλου μόνο, κόστιζε 3.230 €.

Ο μυστικός τους γάμος που έγινε στην πόλη του φωτός, ήταν άψογα προγραμματισμένος από τον επιχειρηματία και την αδελφή του Βαλεντίνη, με τη Βίκυ να μην γνωρίζει ακριβώς τι την περιμένει. Αφού, ο σύζυγός της, της το κρατούσε για έκπληξη.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, παντρεύτηκαν στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του. Το μοντέλο - παρουσιάστρια η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της, είχε δηλώσει τότε για το γάμο της «Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ευχαριστώ όλους όσοι με πήραν να μας ευχηθούν. Η έκπληξη που μου έκανε ο Ηλίας ήταν η ωραίοτερη της ζωής μου».

Ο επιχειρηματίας τα είχε φροντίσει όλα στην εντέλεια, επιφυλάσσοντας για τη συνέχεια ένα ρομαντικό τραπέζι στο «Hotel Costes», αγαπημένο στέκι διασημοτήτων όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ζιζέλ και η Μαντόνα. Σαμπάνια, γαλλικό γκουρμέ μενού και ιδιαίτερα κομψός και λιτός στολισμός με υπέροχα άνθη πρωταγωνίστησαν στη βραδιά που επιφύλαξε πληθώρα συναισθημάτων.

Σύμφωνα με το Instyle η Βίκυ Καγιά είχε επιλέγει για τον γάμο της, ένα ιβουάρ φόρεμα του Lanvin, με μαύρη ζώνη του ίδιου οίκου, το οποίο συνδύασε με τα αγαπημένα της Azzedine Alaia ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα με κορδόνια. Η νυφική της εμφάνιση υπολογίζεται ότι κόστισε 3.830 ευρώ.

Σήμερα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα αγγελούδια, την Μπιάνκα και τον Κάρολο Ηλία. Δείτε τα τρυφερά παιχνίδια με τη μαμά τους στην Μύκονο.

Η Βίκυ Καγιά στο γάμο της με τον Ηλίας Κρασσά δεν φόρεσε νυφικό αλλά αυτό το φόρεμα με την εμφάνιση της να φτάνει τα 3.830 €

Βίκυ Καγιά γάμος νυφικό

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς γάμος