Ματέο Παντζόπουλος: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Έγινε η αποκάλυψη

Αυτή είναι η καταγωγή του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Έγινε η αποκάλυψη

Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για τον αγαπημένο σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας, μπορεί να έχει απόλυτη τρέλα με την Άνδρο, ωστόσο δε γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε μία κοσμοπολίτικη πόλη του εξωτερικού.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα. Ο Ματέο Παντζόπουλος επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε κάθε του εμφάνιση με την Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει τους φωτογράφους και τις κάμερες.

Για το λόγο αυτό, δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία από τη ζωή του, τουλάχιστον αυτή που έκανε πριν μπει στη ζωή του η γνωστή παρουσιάστρια.

Ματέο Παντζόπουλος καταγωγή

Εκεί γεννήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος

Ο Ματέο Παντζόπουλος διαθέτει μία πολύ επιτυχημένη επιχείρηση στην Άνδρο και όλα δείχνουν πως είναι πραγματικά ερωτευμένος με το νησί και την υπέροχη τοποθεσία στην οποία έχει χτίσει το ξενοδοχείο του - δείτε εδώ και τη μεγάλη απόφαση που πήρε μαζί με τη σύζυγό του για την Άνδρο.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, στις 29 Ιανουαρίου του 1969, ενώ σε νεαρή ηλικία έφυγε από την Ελλάδα ξανά προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ, όπου και διέπρεψε.

Το οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου που λίγοι γνώριζαν

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο... μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό.

Αυτό είναι το οικογενειακό μυστικό της οικογένειας του Ματέο Παντζόπουλου που λίγοι γνώριζαν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Σπίρτο το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

Δείτε ωστόσο εδώ και μερικές άγνωστες για πολλούς φωτογραφίες του Ματέο Παντζόπουλου από το 2012 που πήγαινε στρατό. Θα μείνετε άφωνοι.