Τα «καυτά» στιγμιότυπα Ελένης Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλου

Δεν γνώριζαν ότι υπήρχε φωτογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα «καυτά» στιγμιότυπα Ελένης Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλου

Ήταν καλοκαίρι του 2012, όταν ένας φωτογράφος στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο σε "καυτές", τρυφερές στιγμές. Αυτά είναι μερικά πολύ σπάνια κλικ που κυκλοφορούν.

Ενώ απολάμβαναν τον ήλιο στην παραλία και ακριβώς τη στιγμή που ο επιχειρηματίας άλειφε με λάδι την παρουσιάστρια, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στα.... πράσα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό Ciao, ο ιδιαίτερα προνοητικός και προστατευτικός Ματέο, για να είναι σίγουρος ότι ο ήλιος δεν θα κάψει την Ελένη Μενεγάκη, την άλειψε με αντηλιακό και στη συνέχεια με λάδι.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια επίσης άλειψε το σύζυγό της προσεκτικά και τρυφερά στην πλάτη.

Αυτά είναι τα "καυτά" στιγμιότυπα Ελένης Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλου

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Ματεό Παντζόπουλος

Δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες του Ματέο Παντζόπουλου από τον στρατό το 2012 - Αγνώριστος;

Βίντεο από την ιδιωτική παραλία του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη στο νησί

Μπορεί ο Ματέο Παντζόπουλος να μην έχει instagram αλλά χρησιμοποιεί συνεχώς το account του Όναρ! Εκεί, λοιπόν, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο από την ιδιωτική παραλία αυτού και της Ελένης Μενεγάκη στο νησί της Άνδρου.

Το συγκεκριμένο βίντεο - που θα δείτε μάλιστα παρακάτω - απλά δείχνει το κύμα και το νερό κι ακούγεται ένας ήχος τόσο γαλήνιος που πραγματικά σε κάνει να θες να τα παρατήσεις όλα και να πας εκεί!

Το ζευγάρι, βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στο νησί και θα μείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο ξεσήκωσε τους followers του instagram που σχολίαζαν από κάτω πως ζηλεύουν!

Δείτε το βίντεο του Ματέο Παντζόπουλου παρακάτω:

Να υπενθυμίσουμε πως και η Ελένη πριν κάποιες ημέρες δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία στο νησί! Πόζαρε μετά το μπάνιο της στην θάλασσα!