Ακραίο ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση - Την πέταξε κάτω το άλογο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ποια η κατάστασή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακραίο ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση - Την πέταξε κάτω το άλογο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ένα ακραίο ατύχημα είχε πριν από λίγο καιρό η Αθηνά Ωνάση όταν σε αγώνες με το άλογό της έπεσε και κόντεψε να χτυπήσει πολύ άσχημα. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, που δημοσιεύθηκαν είχαν σοκάρει το κοινό.

Συγκεκριμένα, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, η χρυσή κληρονόμος είχε δώσει το παρών στο ιππικό γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι, όπου και είχε διαγωνιστεί με τα γαλανόλευκα. Η Αθηνά Ωνάση, όμως, στο Saunt Hermes CS15 που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας αν και διεκδικούσε το έπαθλο, τελικά είχε φύγει κουτσαίνοντας από την αρένα.

Ειδικότερα, η χρυσή κληρονόμος είχε πέσει από το άλογό της Contanga και είχε τραυματιστεί στο πόδι, κάτι που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο έπαθλο. Η εγγονή του Αριστοτέλη είχε και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα, όπως το 2007 που είχε σπάσει δυο πλευρά, το 2012, αλλά και το 2014.

Από αυτές τις πτώσεις η Αθηνά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα όπως το 2012, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ούτε σκέφτηκε στιγμή να παραιτηθεί από το αγαπημένο της αγώνισμα.

Φωτογραφίες από το ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο

Αθηνά Ωνάση ατύχημα άλογο

Αθηνά Ωνάση  ατύχημα

Καταρρέει η υγεία της Αθηνάς Ωνάση; Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά

Μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση και αναφορές σε κατάρρευση της υγείας της έχουν δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Η «χρυσή κληρονόμος» πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, του οποίου σας αποκαλύψαμε και τις πικάντικες "απαιτήσεις" του από τη Μαρία Κάλλας στο κρεβάτι!

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε την φωτογραφία της στο Athensmagazine.gr