Πένθος για την Αθηνά Ωνάση - Συντετριμμένη ψυχολογικά

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για την Αθηνά Ωνάση - Συντετριμμένη ψυχολογικά

Ήταν στα τέλη του 2014 όταν βαρύ πένθος χτύπησε την πόρτα της κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση. Το συγκεκριμένο περιστατικό την στιγμάτισε για πάντα ψυχολογικά.

Το αγαπημένο της άλογο, η AD Camille Z έπεσε πάνω σε ένα εμπόδιο, έσπασε το πίσω πόδι του και χρειάστηκε να του κάνουν ευθανασία.

Ακραίο ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση - Την πέταξε κάτω το άλογο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ένα ακραίο ατύχημα είχε πριν από λίγο καιρό η Αθηνά Ωνάση όταν σε αγώνες με το άλογό της έπεσε και κόντεψε να χτυπήσει πολύ άσχημα. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, που δημοσιεύθηκαν είχαν σοκάρει το κοινό.

Συγκεκριμένα, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, η χρυσή κληρονόμος είχε δώσει το παρών στο ιππικό γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι, όπου και είχε διαγωνιστεί με τα γαλανόλευκα. Η Αθηνά Ωνάση, όμως, στο Saunt Hermes CS15 που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας αν και διεκδικούσε το έπαθλο, τελικά είχε φύγει κουτσαίνοντας από την αρένα.

Ειδικότερα, η χρυσή κληρονόμος είχε πέσει από το άλογό της Contanga και είχε τραυματιστεί στο πόδι, κάτι που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο έπαθλο. Η εγγονή του Αριστοτέλη είχε και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα, όπως το 2007 που είχε σπάσει δυο πλευρά, το 2012, αλλά και το 2014.

Από αυτές τις πτώσεις η Αθηνά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα όπως το 2012, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ούτε σκέφτηκε στιγμή να παραιτηθεί από το αγαπημένο της αγώνισμα.

Φωτογραφίες από το ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο

Αθηνά Ωνάση ατύχημα άλογο

Αθηνά Ωνάση  ατύχημα