The Bachelor: Η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν που θα δώσει "μάχη" για τον Βασιλάκο - Έρχεται από την...

Όσα δεν γνωρίζαμε για ένα από τα φαβορί του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν που θα δώσει

Η Βίβιαν θα είναι μια από τις δυο παίκτριες του τελικού του The Bachelor - όπως γράφεται - που θα μονομαχήσει για τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Τι δεν γνωρίζουμε ωστόσο για την παίκτρια; Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή της;

Ο Έλληνας bachelor είχε πει πως η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου η πρώτη κοπέλα που τον έκανε να νιώσει λίγο διαφορετικά και να έρθει πιο κοντά.Η ρομαντική φοιτήτρια Φαρμακευτικής είναι ευαίσθητη και προσγειωμένη κάτι που θα τον κάνει να νιώσει περισσότερα πράγμαρα.

Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν από το The Bachelor;

Η Βίβιαν έρχεται από την Αμαλιάδη και είναι 23ετών. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει ότι τον bachelor εξωτερικά τον φαντάζεται ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο. Εσωτερικά θα ήθελε ο χαρακτήρας του να είναι ειλικρινής σαν άτομο, να έχει χιούμορ, να υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από αυτόν.

«Έχω έρθει δυναμικά εδώ να κάνω ότι χρειάζεται για να τραβήξω την προσοχή του Bachelor για να με ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες κοπέλες και γενικά νομίζω πως το έχω και πως ο χαρακτήρας μου θα ξεχωρίσει», δήλωνε.

Η ζωή της έξω από το The Bachelor

Πριν μπει στο ριάλιτι του The Bachelor η Βίβιαν στα social media είχαμε δει ότι αγαπούσε υα πάρτι και τα ταξίδια. Ενώ, κάποτε είχε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που την έκανε άλλο άνθρωπο σε σχέση με το τώρα που τα έχει καστανά.

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος Βίβιαν

Όπως και να έχει ωστόσο, η Βίβιαν όπως γράφεται θα είναι από τις παίκτριες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, μπορεί να φτάσει στην πηγή, όμως δεν θα πιει νερό. Και αυτό γιατί μια συμπαίκτρια της θα έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να τους κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, το παιχνίδι ήδη έχει τελειώσει και έχουν βγει φωτογραφίες με τη νέα του σχέση!