Σία Κοσιώνη: Ο άντρας που παντρεύτηκε πριν τον Κώστα Μπακογιάννη - Τον θυμάστε;

Δείτε φωτογραφίες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη: Ο άντρας που παντρεύτηκε πριν τον Κώστα Μπακογιάννη - Τον θυμάστε;

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της περνάει η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου του Σκαι. Η Σία Κοσιώνη, έχει φτιάξει μια πανέμορφη οικογένεια μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και παρά το φόρτο εργασίας της, πάντα βρίσκει χρόνο για τους άντρες της ζωής της. Ωστόσο, ποιος θυμάται τον άντρα που είχε παντρευτεί πριν τον Δήμαρχο Αθηναίων;

Η Σία Κοσιώνη πολύ πριν γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη και επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του, υπήρξε παντρεμένη με τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο και πρώην σκηνοθέτη της αγαπημένης νεανικής εκπομπής «Comfuzio» που έκανε γνωστούς στο πανελλήνιο τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Ο πρώην σύζυγος της κεντρικής παρουσιάστριας του Σκάι ήταν ο Μιχάλης Λεάνης, ο οποίος παρά την αναγνωρισιμότητα της συζύγου του, αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας και παρέμεινε άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Σίας Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη πρώην κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη

Πώς γνωρίστηκε η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το ευτυχές και «νεόκοπο» ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευε την αδερφή του, Αλεξία, στο γλέντι του καλού της. Το πάρτι έγινε στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, όπως συνήθιζε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡνα διοργανώνει κάθε χρόνο. Αμέσως όλοι οι παρευρισκόμενοι, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη, διέκριναν ότι υπάρχει «έρωτας» στην ατμόσφαιρα ή… αγγλιστί «love is in the air». Τη βραδιά εκείνη δεν σταματούσαν τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους.