Η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με γιο πολιτικού πριν τον Αλεβιζόπουλο - Σπάνιες φωτογραφίες

Ήταν μαζί για 9 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με γιο πολιτικού πριν τον Αλεβιζόπουλο - Σπάνιες φωτογραφίες

Εσείς γνωρίζατε για την σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με γιο πολιτικού αρκετά χρόνια βέβαια πριν γνωρίσει τον τώρα έρωτά της Αντώνη Αλεβιζόπουλο;

Η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Ωστόσο υπάρχει μια σχέση της που αρκετοί δεν γνωρίζουν!

Ήταν στα μέσα των 90s, εμφανές και από τις στυλιστικές επιλογές των φωτογραφιζόμενων, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιάννη Καρατζαφέρη. Ναι, καλά ακούσατε!

Οι δυο τους είχαν σχέση 9 χρόνια, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Όσο για τον άλλοτε wannabe πεθερό της Μαρίας, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σαν δεύτερο πατέρα της.

Δείτε εδώ και μια σπαρακτική εξομολόγηση που έχει κάνει στο παρελθόν για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Την «τσάκωσαν» στο Κολωνάκι και ο Αλεβιζόπουλος "σνόμπαρε" τις κάμερες

Στο κέντρο του Κολωνακίου «τσάκωσε» ο φωτογραφικός την Μαρία Μπεκατώρου και τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έδειχνε να χαίρεται με τις κάμερες να τους τραβούν, με τον σύζυγος της παρουσιάστριας να... "σνομπάρει" τα φλας.

Μπορεί να περπατούσαν μαζί αμέριμνοι με το σκυλάκι τους στο δρόμο, ωστόσο μόλις είδαν το φωτογράφο να τους τραβάει δεν έδειξαν να χαίρονται.

Μπορεί η Μαρία Μπεκατώρου να κοιτούσε συνεχώς το φακό, ωστόσο στο πλευρό της, ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, τον κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κοιτούσε όλη την ώρα αλλού.

Ο επιχειρηματίας, δεν έχει συνηθίσει τη δημοσιότητα, αφού το ζευγάρι θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα media.

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος