6 φορές που διάσημοι άνθρωποι εύχονται να είχαν κρατήσει το στόμα τους κλειστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 φορές που διάσημοι άνθρωποι εύχονται να είχαν κρατήσει το στόμα τους κλειστό

Ανοίγουμε το στόμα μας χωρίς να το πολυσκεφτούμε και μετά ευχόμαστε να είχαμε μια μικρή χρονομηχανή για να πάμε λίγα δευτερόλεπτα πίσω και να πάρουμε πίσω την κοτσάνα που ξεστομίσαμε.

Είτε είναι ένα σαρδάμ είτε κάτι αντιφατικό είτε ακόμα και κάτι που δηλώνει βαθιά άγνοια – και καλύτερα να μην είχαμε ανοίξει το στόμα μας εξ αρχής – μπορείτε να παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι λίγο πολύ συμβαίνει σε όλους. Ούτε οι μεγαλύτεροι σταρ είναι άτρωτοι στις γκάφες και όταν αυτοί την πατάνε, πολύ συχνά κάπου βρίσκεται μια κάμερα που τους καταγράφει.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα «μαργαριτάρια» διάσημων που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Κριστιάν Λουμπουτέν

Η πρώτη του πελάτισσα ήταν η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μοναχό το μακρινό 1991, ενώ έκτοτε έχει «στολίσει» τα πόδια αμέτρητων διασημοτήτων που πίνουν νερό στο όνομά του.

Πραγματικός θρύλος στον χώρο της μόδας, ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών με έδρα στο Παρίσι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα των παπουτσιών του. Τον Ιούνιο του 2018, μάλιστα, κέρδισε τη νομική διαμάχη με τον ολλανδικό οίκο μόδας Van Haren στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατοχυρώνοντας την κόκκινη σόλα στις γόβες ως εμπορικό σήμα.

Ε, από κάποιον που δηλώνει λάτρης των γυναικών δεν περιμέναμε να ακούσουμε το παρακάτω σχόλιο που φημολογείται ότι το ξεστόμισε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι:

«Το ερωτικό στοιχείο στα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι η καμάρα του ποδιού, γιατί αυτή είναι η θέση που παίρνει το γυναικείο πόδι κατά τη διάρκεια του οργασμού. Για αυτό φορώντας τακούνια μπαίνεις σε μια ενδεχόμενη κατάσταση οργασμού.»

Παρακαλώ; Οι ειδικοί σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Μπρουκ Σιλντς

Η καλλονή έφηβη που γνωρίσαμε στη Γαλάζια Λίμνη έχει μπει εδώ και καιρό στα πρώτα "ήντα" αλλά εξακολουθεί να κόβει την ανάσα κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό. Σίγουρα ένα από τα μυστικά της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της είναι η γνωστή απέχθεια της ηθοποιού για το κάπνισμα.

Δεδομένου ότι άστρο της άρχισε να λάμπει τη δεκαετία του 1980 όπου τα κινηματογραφικά στούντιο ήταν γεμάτα ανθρώπους που κάπνιζαν το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο, μπορούμε να την καταλάβουμε.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι τι ακριβώς εννοούσε όταν έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τo κάπνισμα σκοτώνει. Αν πεθάνεις, έχεις χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου.»

Εντάξει, καταλαβαίνουμε τι ήθελε να πει. Αλλά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσει και ποια κομμάτια της ζωής σου δεν χάνεις όταν πεθάνεις. Ή τι γίνεται όταν το ατυχές συμβάν του θανάτου χτυπάει τους μη καπνιστές.

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Ποιος δεν γνωρίζει τον πρώην body-builder που μεταμορφώθηκε σε Εξολοθρευτή και έφτασε να γίνει ακόμα και κυβερνήτης της Καλιφόρνια;

Ο πιο πρόσφατος ντόρος γύρω από το όνομά του έγινε μετά από βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με το σπαθί του Κόναν και καταδικάζει την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο ενώ δηλώνει την πίστη του στον Τζο Μπάιντεν. Για τους λάτρεις των γρίφων, όμως, ο Σβαρτζενέγκερ έχει δώσει και την εξής απάντηση στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υποστηρίζει τους γκέι γάμους:

«Όχι, εγώ πιστεύω πως οι γκέι γάμοι είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες.»

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1990 δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα ταμπλόιντ, είτε σπάζοντας όλα τα charts με τις επιτυχίες της λόγω της πολυτάραχης ζωής της που τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει δικαστικές μάχες για την κηδεμονία των παιδιών της και για το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι επιτηρητής της περιουσίας της.

Όπως και να είναι τα πράγματα, κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο και τη εκρηκτική ενέργεια που έβγαζε στην σκηνή από την εποχή του Baby One More Time.

Και ούτε μας πέφτει λόγος αν ήθελε ή δεν ήθελε να πάει στην Ιαπωνία. Καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει (όχι τώρα με τον κορωνοϊό, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοούμε). Κατά πού πέφτει όμως η Ιαπωνία; Σύμφωνα με την Μπρίτνεϊ:

«Δεν θέλησα ποτέ να ταξιδέψω στην Ιαπωνία. Πολύ απλά επειδή δεν μ' αρέσει το ψάρι. Και ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλές εκεί στην Αφρική.»

Ούτε εμάς μας άρεσε η γεωγραφία στο σχολείο, αλλά που και που ρίχνουμε μια ματιά και σε κανέναν χάρτη. Έτσι, στο περίπου.

Τσάρλι Σιν

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Τσάρλι Σιν; Ασύλληπτες αμοιβές, τρομερές επιτυχίες, δύο ρεκόρ Γκίνες, αλκοόλ, ναρκωτικά, προβλήματα με τον νόμο, δικαστικές διαμάχες, φορέας του HIV εδώ και μια δεκαετία, χρεοκοπία. Η ίδια του η ζωή είναι μια ταινία από μόνη της.

Είτε τον αγαπάτε είτε τον μισείτε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Και φυσικά, από τις αμέτρητες εξαρτήσεις του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συχνές επισκέψεις στα λαμπερά καζίνο του Λας Βέγκας.

Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια του ότι κάποτε έχασε 1 εκ. δολάρια ποντάροντας σε έναν αγώνα μποξ. Ξέρουμε όμως ότι η παρακάτω δήλωση μας έκανε να ξύσουμε το κεφάλι μας με απορία:

«Έχω βαρεθεί να προσποιούμε ότι δεν είμαι ένας απίστευτος ροκ σταρ από τον Άρη που οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν. Δεν μπορούν να με επεξεργαστούν. Δεν μου κάνει εντύπωση. Οι άνθρωποι με κανονικό εγκέφαλο δεν μπορούν να με καταλάβουν.» Ό,τι πεις, Τσάρλι. Εμείς σου δίνουμε ένα λινκ που εξηγεί πώς παίζονται τα τυχερά παιχνίδια έτσι, για να το έχεις πρόχειρο.

Σακίλ Ο' Νιλ

Αμέτρητοι οι λόγοι που λατρεύουμε τον Σακίλ Ο’Νιλ, τον απόλυτο κυρίαρχο της ρακέτας και μία από τις πιο λατρεμένα εξωστρεφείς προσωπικότητες του χώρου. Πολύ πρόσφατα τον αγαπήσαμε ακόμα πιο πολύ όταν προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά (χωρίς μεγάλη επιτυχία) στον Γιάννη Αντετοκούμπο, δίνοντάς του «Σινκαριατέρια» που κατάφερε να αναδειχθεί κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2019/2020 στο NBA. Δείτε το βίντεο! Η αντίδραση του Γιάννη μιλάει από μόνη της.

Είτε όμως το πιστεύετε είτε όχι, ο Σακίλ Ο’Νιλ δεν βρίσκεται στη λίστα μας για τα ακαταλαβίστικα ελληνικά του ούτε για τις αμέτρητες ατάκες που έχει πετάξει κατά καιρούς.

Τον επιλέξαμε γιατί όταν σε ένα ταξίδι του στην Ελλάδα κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, η απάντηση του θρυλικού σέντερ ήταν αφοπλιστική:

«Για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι τα ονόματα των κλαμπ στα οποία πήγαμε.»

Όποιος δεν θέλει αυτόν τον τύπο για κολλητό του, να σηκώσει το χέρι!

Ηθικό δίδαγμα: μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.