Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

3+1 διάσημες Ελληνίδες που δέχτηκαν κακοποίηση από τους συντρόφους τους

Για την 4η το ακούμε πρώτη φορά!

3+1 διάσημες Ελληνίδες που δέχτηκαν κακοποίηση από τους συντρόφους τους
STORIES 25.06.2021 09:34
Από Youweekly Team

Τα στόματα πρέπει να μένουν ανοιχτά. Και να βρίσκουμε την δύναμη να τα κρατάμε ανοιχτά. Να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις πριν να είναι αργά και η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μπράβο λοιπόν σε όλες εκείνες τις γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να μιλήσουν.

Αυτές που το έκαναν δημοσίως μάλιστα, ευχόμαστε πέρα από την προσοχή. Να έδωσαν το σωστό μήνυμα και το κουράγιο σε όσες το έχουν ανάγκη για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Παρακάτω βρίσκεται μια μικρή λίστα από διάσημες Ελληνίδες. Οι συγκεκριμένες γυναίκες μίλησαν για την κακοποίηση που δέχτηκαν σε κάποια φάση της ζωής τους.

Οι εξομολογήσεις των διάσημων

Δέσποινα Μοιραράκη

“Φυσικά και με έχουν απατήσει, ειδικά ο πρώτος μου άντρας κατά κόρον. Έχει χειροδικήσει και πάνω μου, Έχω κακοποιηθεί σε ύψιστο βαθμό, και για αυτό δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Όταν σε χτυπήσει την πρώτη φορά, δεν το πιστεύεις, αλλά η γυναίκα δεν πρέπει να σκύβει το κεφάλι. Να φανταστείς είχα πάει στην εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή και προσευχόμουνα. Ήμουνα έτοιμη να αυτοκτονήσω, και προσευχόμουν να τον τιμωρήσει ο Θεός κι η Παναγία”, είχε δηλώσει στην εκπομπή “Το πρωινό” το 2017.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα σκάνδαλα και ο θυελλώδης έρωτας με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

6 φορές που διάσημοι άνθρωποι εύχονται να είχαν κρατήσει το στόμα τους κλειστό

Share