Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αμάντα Λεπόρ: Φωτογραφίες πριν την εγχείρηση αλλαγής φύλου - Δείτε την αγοράκι

Ένα από τα πιο πασίγνωστα τρανσέξουαλ μοντέλα της Αμερικής

Αμάντα Λεπόρ: Φωτογραφίες πριν την εγχείρηση αλλαγής φύλου - Δείτε την αγοράκι
STORIES 09.07.2021 09:08
Από Youweekly Team

H Αμάντα Λεπόρ, είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση στον χώρου του θεάματος. Έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα λόγω της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας της καθώς δεν αποτελεί απλά μια γυναίκα που έχει υποβληθεί σε αλλαγή φύλου αλλά μία υπεργυναίκα εμπνευσμένη από την υπερβολή και φτιαγμένη από αυτήν.

Η Αμάντα Λεπόρ θα μπορούσε να είναι το φανταστικό παιδί της Jessica Rabbit και της Marilyn Monroe που έγινε η μούσα του David LaChapelle.

Δύσκολα κάποιος θα ισχυριζόταν ότι η Αμάντα Λεπόρ είναι μία συμβατική star. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στο Vice και τον Φίλιππο Γαβριηλίδη για πολύ προσωπικά της ζητήματα. Απαντά με ευθύτητα, δεν δίνει δημοσιοσχετίστικες συνεντεύξεις, εξάλλου δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από μία γυναίκα που στην ερώτηση: ποια είναι η αγαπημένη σου πλαστική, απαντά: «Το αιδοίο μου».

Η Αμάντα Λεπόρ πριν και μετά την επέμβαση

Αμάντα Λεπόρ πριν την αλλαγή φύλου

Δείτε εδώ, επίσης, φωτογραφίες της Τζένη Χειλουδάκη από την εφηβική της ηλικία. Τότε που ήταν αγόρι...

Η μητέρα σου έπασχε από σχιζοφρένεια. Με ποιον τρόπο επηρέασε αυτό την παιδική σου ηλικία αλλά και τη μετέπειτα ζωή σου;

Ναι, ήταν άρρωστη, πως το ήξερες αυτό; Όλοι ήταν επικεντρωμένοι σε αυτήν. Αυτό βοήθησε πολύ εμένα και τον αδερφό μου να αποφύγουμε πολλά δεινά που σε άλλη περίπτωση ίσως να μην είχαμε αποφύγει. Αν η οικογένειά μου ασχολούνταν με εμένα, ίσως να μη μου επέτρεπαν να παίζω με κούκλες, να βάφομαι και να συμπεριφέρομαι σαν θηλυκό. Ποιος ξέρει;

Πως το δέχτηκε η οικογένειά σου όταν τους αποκάλυψες ότι θέλεις να είσαι γυναίκα;

Η οικογένειά μου δεν σοκαρίστηκε καθόλου με την απόφαση μου να γίνω γυναίκα. Ήμουν πάντα πολύ θηλυπρεπής, ακόμη και όταν ήμουν πολύ μικρή. Νομίζω πως θα πάθαιναν μεγαλύτερο σοκ αν τους έλεγα ότι θα ήθελα να παραμείνω αγόρι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκκληση από Έλληνα αστυνομικό - Ζητά οικονομική ενίσχυση για να κάνει αλλαγή φύλου

Τα κατάφερε: Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα τρανσέξουαλ πλοίαρχος

Share