Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από πλαστικές επεμβάσεις σε στήθος και μύτη

Το πριν και το μετά της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από πλαστικές επεμβάσεις σε στήθος και μύτη

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές Ελληνίδες celebrities επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση. Μια από αυτές είναι και η Φαίη Σκορδά.

Η πιο κοινή αλλαγή είναι η πλαστική επέμβαση στη μύτη καθώς θεωρούν ότι μία μεγάλη μύτη τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Μόνο όταν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η Φαίη Σκορδά, αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν!

Το πριν και το μετά της Φαίης Σκορδά στο πρόσωπο

Φαίη Σκορδά πλαστικές

Φαίη Σκορδά μύτη στήθος πλαστικές

«Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Θέλω να κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω. Πραγματικά το λέω», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά με νέο στήθος

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε την σπάνια τύχη να "πιάσει" πριν από κάποια χρόνια την Φαίη Σκορδά στο πρώτο της μπάνιο στην Τήνο και μάλιστα στην περιοχή Κιόνια, όπου έχει η παρουσιάστρια το σπίτι της. Η πραγματικότητα είναι πως την παρουσιάστρια δεν την έχουμε πετύχει ποτέ ξανά σε τόσο καλή φυσική κατάσταση! Αυτό το μαρτυρούν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που σας είχε δείξει τότε το Youweekly.gr που πραγματικά δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Η Φαίη είναι μια εκθαμβωτική κούκλα απολύτως fit, γραμμωμένη στα πόδι και στην κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους και κυτταρίτιδας επάνω της.

Η ευχάριστη έκπληξη για το ρεπορτάζ του Youweekly.gr τότε ήταν το γεγονός ότι πρώτοι σας παρουσιάσαμε την πλαστική στήθους που έκανε η παρουσιάστρια και φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω...

Μάλιστα, πολύ πλάκα έχει το φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου σε δύο διαφορετικές λήψεις, η Φαίη καμαρώνει το καινούριο απόκτημά της! Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκλειστικά θα δείτε στο site μας:

Σκορδά νέο στήθος

Σκορδά ΑΝΤ1 Πρωινό

Σκορδά αρετουσάριστες φωτογραφίες