Νίκος Χαρδαλιάς: Σε αυτό τον χώρο παντρεύτηκε το 2011 - Δείτε φωτογραφίες

Πόσο κόστισε άραγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς: Σε αυτό τον χώρο παντρεύτηκε το 2011 - Δείτε φωτογραφίες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς που το τελευταίο διάστημα περνάει πάρα πολύ δύσκολα, παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου, το 2011, όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα. Γνωρίστηκαν το 2009 σε ένα μπαρ του Βύρωνα και ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Island της Βάρκιζας.

Αυτό είναι το μαγαζί που έκανε τον γάμο του ο Νίκος Χαρδαλιάς

island βάρκιζας

Νίκος Χαρδαλιάς γάμος

Εδώ και 25 χρόνια στα νότια προάστια της Αθήνας βρίσκεται μια μικρή όαση, ένα παραδεισένιο μέρος, ένας ξεχωριστός καλοκαιρινός και όχι μόνο προορισμός!

Καθόλου τυχαίο το όνομά του, ISLAND... καθώς μόλις βρεθείς εκεί νομίζεις πως είσαι σε κάποιο εξωτικό νησί!
Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, βρίσκεται ο ιδιαίτερος αυτός προορισμός, αποτελούμενος από διάφορους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, το club, το εστιατόριο, καθώς και prive και lounge χώρους. Ένα νέο προορισμό του Island αποτελεί το ‘Grand Ciel’, ιδανικός χώρος για δεξιώσεις καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4000 άτομα!

Με απίστευτη θέα το απέραντο γαλάζιο και τη φυσική ομορφιά του Σαρωνικού κόλπου και την μικρή ιδιωτική παραλία με τα κρυστάλλινα νερά να συμπληρώσει την μαγική αυτή ατμόσφαιρα! Η μοναδική αισθητική του Island ταιριάζει απολύτως αρμονικά με τη φυσική ομορφιά του τοπίου δημιουργώντας μία αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης!

Νίκος χαρδαλιάς γάμος island

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, ενώ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει πραγματοποιήσει δυο γάμους και έχει αποκτήσει δυο κόρες, μια από τον κάθε ένα. Και στις δυο έχει τεράστια αδυναμία και είναι η κύρια προτεραιότητα του.

Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.