Πριν και μετά τις πλαστικές στο πρόσωπο - Κάποτε ήταν αγνώριστη η Κατερίνα Λέχου

Ακόμα μια που αφαίθηκε στα χέρια ενός χειρούργου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν και μετά τις πλαστικές στο πρόσωπο - Κάποτε ήταν αγνώριστη η Κατερίνα Λέχου

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες υπάρξεις στην ελληνική showbiz! Ωστόσο, η Κατερίνα Λέχου υπεβλήθη, όπως φαίνεται, σε αισθητική επέμβαση, προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της, μιας και η διαφορά στις φωτογραφίες του τότε και του σήμερα, είναι φανερά αισθητή.

Βέβαια, να τονίσουμε πως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία στην ελληνική showbiz που έχει αφαιθεί στα χέρια ενός πλαστικού χειρούργου.

Πριν και μετά η Κατερίνα Λέχου

Όπως θα δείτε και στο video από το 1991, η Κατερίνα Λέχου σε πολύ νεαρή ηλικία, συμμετέχει σε διαφήμιση σαμπουάν, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Η Κατερίνα Λέχου δεν θέλει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, ωστόσο όταν παραχωρεί συνέντευξη, μιλά για όλους και για όλα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της και την ζωή τους.

Φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχουν πριν την πλαστική στο πρόσωπο! Η μεγάλη μύτη και τα χοντρά φρύδια

«Η μοναχικότητά είναι ανάγκη μου. Πάντα έβρισκα μία γωνιά να χωθώ και να απομονωθώ», είπε η Κατερίνα Λέχου, ενώ συνέχισε αναφερόμενη στο γάμο της με τον σύζυγο της «Χώρεσα και τον γάμο στη ζωή μου αλλά εξακολουθώ να έχω χρόνο μόνη μου… Δεν είχα κανένα λόγω στα 40 μου να παντρευτώ. Δεν ήμουν η απελπισμένη 40άρα, που ήθελε να παντρευτεί»!

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν απέκτησε παιδί, είπε: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε, έχω βαρεθεί να απαντώ… Η απάντηση είναι απλή δεν ήθελα! Η επιμονή και η επανάληψη δηλώνει κάτι, σημαίνει ότι το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδί, το σωστό είναι να θέλεις, εσύ γιατί δε θέλεις έχεις κάποιο πρόβλημα;».