Λαμπερή σαν νύφη η Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Ντέμη το 2003

Σπάνιο υλικό - Το έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια 17 χρόνια μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαμπερή σαν νύφη η Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Ντέμη το 2003

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Πέμπτης 15/7 η ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδής. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Αντιστοίχως ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε δηλώσει:

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

Ο γάμος τους

Το 2003, ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν το γεγονός της χρονιάς κι ένας από τους πρώτους celebrity γάμους σε πολύ στενό κύκλο.

Αν και οι παπαράτσι επιχείρησαν να βγάλουν έστω κι ένα κλικ τη Δέσποινα Βανδή ντυμένη νύφη δεν τα είχαν καταφέρει και το ζευγάρι εδώ και 17 χρόνια είχε κρατήσει τις φωτογραφίες του γάμου τους μόνο για την οικογένεια.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους και παραχώρησε η ίδια κάποιες φωτογραφίες.