Mad Clip: Οι τρυφερές δηλώσεις της Αρετής λίγους μήνες πριν τον χωρισμό και το τροχαίο

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mad Clip: Οι τρυφερές δηλώσεις της Αρετής λίγους μήνες πριν τον χωρισμό και το τροχαίο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός της Αρετής με τον Mad Clip. Μόλις δύο μήνες μετά, ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (2/9).

Οι δυο τους πριν από κάποιους μήνες είχαν βρεθεί μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού του Mad Clip στον Πειραιά και μάλιστα είχαν μιλήσει για τη σχέση τους στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

Όπως είχαν ξεκαθαρίσει δεν είχαν σκοπό να παντρευτούν άμεσα αν και η αλήθεια είναι πως ζούσαν σαν να είναι παντρεμένοι.

Οι δηλώσεις που έκανε η Αρετή για τον Mad Clip

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip. Έχει ξεκινήσει το καινούριο μαγαζί, προσπαθώ να τον ακολουθώ όσο μπορώ. Τώρα είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ήμουν μαζί του πριν βγάλει το τραγούδι Dealer. Είμαι μικρή ακόμα για να παντρευτώ, είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν ήταν θέμα ατάκας να με ρίξει. Είχε έναν διαφορετικό αέρα, αλλά δεν ήταν πολύ του στιλ μου να πω», είχε πει χαρακτηριστικά η Αρετή στην Ελένη Βουλγαράκη.

Από τη μεριά του, ο Mad Clip, είχε δηλώσει: «Εγώ δεν βιάζομαι να παντρευτώ, περνάμε καλά. Νιώθω ότι είμαι ήδη παντρεμένος».

Αποκλειστικό: Συντετριμμένη και απαρηγόρητη η πρώην σύντροφος του Mad Clip

Η Αρετή βρισκόταν στο πλευρό του τράπερ πολύ πριν γίνει γνωστός. Ο έρωτάς τους διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για ένα μεγάλο love story. Όλοι περίμεναν πως αυτοί οι δυο θα παντρευτούν γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού έσκασε σα "βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Mad Clip Αρετη πρώην σύντροφος

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Αρετή ενημερώθηκε για το τροχαίο λίγο μετά τις 3 το ξημέρωμα, από πολύ κοντινούς φίλους του Mad Clip. Το κινητό της πήρε φωτιά από κλήσεις. Η ίδια, ωστόσο, είναι δυσεύρετη για τους δημοσιογράφους. Από όταν ξεκίνησε να παίρνει δημοσιότητα ο τράπερ εκείνη το έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να εμπλακεί γι' αυτό και κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Πολύ κοντινός άνθρωπος του τράπερ αλλά και δικός της μας μετέφερε πως η Αρετή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την ώρα που έμαθε την κατάσταση. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί, υπάρχει άρνηση να δεχθεί την πραγματικότητα.

Mad Clip Αρετή χωρισμός

Ήταν 4 χρόνια μαζί, ήταν ο άνθρωπός της και παρά το γεγονός πως χώρισαν δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Μάλιστα, είχαν χωρίσει αρκετά φιλικά και κρατούσαν κάποιες επαφές...