Σπάνιες φωτογραφίες από την βάπτιση της μικρής Βαλέριας - Το βάψιμο υπερπαραγωγή της Ελένης Μενεγάκη

Ο στολισμός και οι μπομπονιέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνιες φωτογραφίες από την βάπτιση της μικρής Βαλέριας - Το βάψιμο υπερπαραγωγή της Ελένης Μενεγάκη

Το μυστήριο έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου το 2008. Η βάφτιση έγινε στο εκκλησάκι του Island σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Νόνα της Βαλέριας Λάτσιου ήταν η Τζένη Μπαλατσινού.

Μπομπονιέρες για όλα τα γούστα: για τους «μεγάλους», η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει ρεσό σε γυάλινο αμπαλάζ και για τους μικρούς χωνί με καραμέλες και σοκολατάκια!

Η Ελένη Μενεγάκη σε στιγμές ευτυχίας

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση βαλεριας

Ελένη Μενεγάκη παρελθόν

Ελένη Μενεγάκη γιάννης λάτσιος

Η βάπτιση της μικρής Μαρίνας, ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, ήταν πιο minimal με διακοσμητικά από τα ΙΚΕΑ! Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό!

Φωτογραφίες από την βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 τελέστηκε η βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, σε ένα απίστευτο κτήμα και όλος ο στολισμός είχε ένα συγκεκριμένο χρώμα! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το τότε ευχάριστο γεγονός.

Νονοί του μικρού Άγγελου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου του showbiz κάνοντας λαμπερή εμφάνιση.

Το χρώμα που επικράτησε στο στολισμό ήταν το μπλε. Η δεξίωση δόθηκε στο «Πεντελικόν» και οργανώθηκε από την παρουσιάστρια ως την τελευταία λεπτομέρεια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα, τη Νίκη Κάρτσωνα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Σοφία Αλιμπέρτη,τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη Μιμή Ντενίση κ.άλλους.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση Άγγελου Λάτσιου

Βάπτιση Άγγελου Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση Άγγελου Λάτσιου