Της το χάρισε πριν τον γάμο - Σπάνιες φωτογραφίες από το μονόπετρο που έδωσε ο Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη

Τότε κόστιζε μια περιουσία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της το χάρισε πριν τον γάμο - Σπάνιες φωτογραφίες από το μονόπετρο που έδωσε ο Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη

Όπως θέλουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει μυστικό γάμο με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, το 2015 στην Άνδρο και συγκεκριμένα στην Ι.Μ. Παναχράντου. Να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος είχαν βαφτίσει και την κόρη τους, Μαρίνα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την τελετή και δεν έχει διαρρεύσει καμία απολύτως φωτογραφία από εκείνη την ημέρα!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τότε, όμως, είχε καταφέρει να αποσπάσει φωτογραφικό υλικό από το μονόπετρο που είχε χαρίσει ο Ματέο στην Ελένη όταν της έκανε την πρόταση γάμου.

Το μονόπετρο της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μονόπετρο

Η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη στην μικρή Μαρίνα

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια που στο παρελθόν πρόδωσε την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν ξεκινήσει από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο στην Κηφισιά και φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με τις πρώτες φωτογραφίες της με ξεκούμπωτο το πάνω κουμπί στο παντελόνι της.

«Απέναντι ήταν ένα κομμωτήριο, απ' όπου βγήκε μία κυρία να καπνίσει και μου λέει "αν φωτογραφίσετε την κυρία Μενεγάκη μπροστά στο μαγαζί μου, θα σας πω πού ήταν". Γελάσαμε, της είπα πως έτσι θα γίνει και μου αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, τον Γιώργο Σταματίου» λέει ο Άγγελος Λίγκας και συνεχίζει: «Όταν πήγα σπίτι κοιτούσα τις φωτογραφίες και είδα πως είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της, που σκέφτηκα ότι θα την πίεζε και φορούσε ένα φυλαχτό, που σκέφτηκα ότι θα της είχε δώσει ο πνευματικός της, ο γέροντας Ευδόκιμος. Τελικά αποδείχτηκε πως είναι έγκυος».

Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη