Νανά Καραγιάννη: Είχε δεσμό με εν ενεργεία παρουσιαστή του ALPHA! Δείτε με ποιον

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νανά Καραγιάννη: Είχε δεσμό με εν ενεργεία παρουσιαστή του ALPHA! Δείτε με ποιον

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παρέδωσε ο συγκεκριμένος παρουσιαστής στο περιοδικό YOU το 2019 και στον Γιώργο Κακογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με την δημοσιογράφο Νανά Καραγιάννη.

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξή του...

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά μιλήσατε για μία κόρη γιατρού με την οποία είχατε σχέση, στα σχόλια όμως διάβασα έναν να λέει "σιγά μην ήταν κόρη..."

Ήταν ένας ακόμα ηλίθιος ανάμεσα στους χιλιάδες. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν γκόμενος, δεν μασάω. Όποιος νομίζει ότι μου συμβαίνει οτιδήποτε, μπορώ να του απαντήσω. Επίσης, νομίζω πως έχω προστατέψει την προσωπική μου ζωή και δεν έχω δώσει δικαιώματα να κάνουν αυτά τα χυδαία σχόλια. Υπήρχαν σχέσεις μου με κοπέλες οι οποίες ήταν γνωστές και κανείς δεν έγραψε γι' αυτές - και τους ευχαριστώ γι αυτό. Τους έλεγε η Νανά Καραγιάνη που ήμασταν ζευγάρι για 4-5 χρόνια "είμαστε με τον Δημήτρη" και της έλεγαν "αποκλείεται".

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα...

Νανά Καραγιάννη: Διατηρούσε σχέση με παρουσιαστή του ALPHA! Δείτε το πρόσωπό του!

Το βιογραφικό του Δημήτρη Παπανώτα

Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στο ΑΠΘ και ήταν συμφοιτητής με τον CEO της Pfizer τον Αλβέρτο Μπουρλά (Αλμπερτ Μπουρλά) ο οποίος είναι γεννημένος το 1961.

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Παπανώντας έχει επιλέξει να ζει έξω από την πόλη, στη Βραυρώνα, σε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα. Η ηρεμία είναι προτεραιότητά του και φαίνεται από τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού αλλά και τον μοναδικό του κήπο.