Έπεσαν πυροβολισμοί για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη

Μια ιστορία βγαλμένη από θρίλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσαν πυροβολισμοί για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη

Δεν είναι λίγα τα διάσημα πρόσωπα που έχουν πέσει "θύμα" κάποιου μανιακού θαυμαστή. Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου, το Youweekly.gr σας ταξιδεύει λίγα χρόνια πίσω, όταν και η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη είχε ζήσει ένα τέτοιο περιστατικό αλλά με έναν πολύ... άγριο τρόπο!

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια στην εκπομπή που διατηρούσε στον ALPHA πριν από κάποια χρόνια. Στην αρχή της καριέρας της, όπως ανέφερε η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, ένας θαυμαστής της την περίμενε συνέχεια έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1, αφού ήθελε να την παντρευτεί.

Τι συνέβη τότε με την Ελένη Μενεγάκη

«Παιδιά θυμάστε όταν ένας θαυμαστής μου επί Πρωινού Καφέ είχε έρθει και πυροβολούσε έξω από τα στούντιο… Και αν δεν είχε πυροβολήσει, ήταν έτοιμος να πυροβολήσει! Μιλάμε για 22 χρόνια πριν, στην αρχή της καριέρας μου… Κάποιος θαυμαστής μου που είχε φτιάξει στο κεφάλι του ότι είμαστε μαζί και θέλει να με παντρευτεί. Ένας θαυμαστής από την επαρχεία… και είχε έρθει να με πάρει να φύγουμε παρέα»!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα είχε προβληθεί το 2019 από την εκπομπή Happy Day και ήταν ανάμεσα σε άλλους διάσημους που είχαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Και η Πόπη Μαλλιωτάκη εξομολογήθηκε πρόσφατα περιστατικό με εμμονικό θαυμαστή

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραχώρησε συνέντευξη την Espresso και στον Βαγγέλη Κάραλη και μίλησε για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε ενώ περιέγραψε πόσο φοβήθηκε.

Πόπη Μαλλιωτάκη εμμονικός θαυμαστής

Θα ήθελα να αναφερθούμε και στο πρόσφατο περιστατικό με τον εμμονικό «θαυμαστή» σας, που σας παρακολουθεί, έχοντας φτάσει ακόμα κι έξω από το σπίτι σας. Μάλιστα, κινηθήκατε νομικά. Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση; Υπήρξε στιγμή που φοβηθήκατε για την ζωή σας;

Εννοείται ότι φοβήθηκα για τη ζωή τη δική μου και του γιου μου, διότι ζούμε στο ίδιο σπίτι. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου όταν αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός γνωρίζει τη διεύθυνση του σπιτιού μου αλλά και τις κινήσεις μου.

Ένιωσα ανήμπορη να αντιδράσω και να αμυνθώ και για αυτόν τον λόγο δημοσιοποίησα το γεγονός. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και την έχει αναλάβει η δικηγόρος μου. η οποία γνωρίζει τις νομικές διαδικασίες.