Λίγοι το γνώριζαν: Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω της η Ελένη Μενεγάκη - Όταν ήταν 2,5 ετών...

Δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα στη ζωή της Ελένης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίγοι το γνώριζαν: Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω της η Ελένη Μενεγάκη - Όταν ήταν 2,5 ετών...

Η πραγματική ζωή της Ελένης Μενεγάκη έχει τις πίκρες της, τις στεναχώριες της, τα βάσανα της και τις ανησυχίες της, όπως δηλαδή έχουν οι ζωές όλων των ανθρώπων. Σήμερα είναι η διασημότερη Eλληνίδα, έχει δόξα και τεράστια περιουσία, ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο κενό της ζωής της; Ο πατέρας της... ένας πατέρας που δεν γνώρισε ποτέ! Γιατί; Γιατί ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις.

Όταν οι σκέψεις της τρέχουν πίσω στον πατέρα της, βουρκώνει χωρίς να το καταλάβει. Με δυο λόγια αυτό είναι το άγνωστο μυστικό και ίσως το μεγαλύτερο δράμα της Ελένης που την σκίασε από τα πρώτα δυόμιση χρόνια της ζωής της και την ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η Ελένη έχασε τον πατέρα της από καρκίνο όταν ήταν δυόμιση χρονών! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η Ελένη έχει κι αυτή την σκοτεινή της πλευρά. Μπορεί το χαμόγελο να μην λείπει σχεδόν ποτέ από τα χείλη της, ωστόσο υπάρχουν προσωπικές στιγμές που τα μάτια της τρέχουν δάκρυα, οι μαύρες σκέψεις εγκλωβίζουν τον εγκέφαλο της και το βλέμμα της σκοτεινιάζει. Η πλευρά που τα φώτα των τηλεοπτικών πλατό δεν μας αφήνει να εντοπίσουμε!

Στις 29 Οκτωβρίου του 1969, ένα όμορφο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γύρω της. Τα παιδικά της χρόνια, η μικρή Ελένη τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με την μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. Όταν έγινε δεκαέξι, η μητέρα της έφερε στον κόσμο και τον αδελφό της, που είναι ο φύλακας άγγελος της. Παρόλο που είναι μικρότερος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την βοηθά σε κάθε της βήμα. Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Αν και ήταν αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν πολύ.

Σε νεαρή ηλικία ένιωσε το πρώτο καρδιοχτύπι που την οδήγησε ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλο που ήταν πολύ νέα παντρεύτηκε με έναν επιχειρηματία, αλλά ο γάμος τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τότε νυφικό της) δεν κράτησε πολύ και μόλις χώρισαν η Ελένη επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της.

Μετά από αυτό ξεκίνησε την καριέρα της και τα υπόλοιπα... είναι ευρέως γνωστά...

Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον μπαμπά της στον αέρα της εκπομπής της

Επί περίοδο ALPHA η Ελένη είχε τύχει να αναφερθεί μπροστά στις κάμερες στον πατέρα της λέγοντας χαρακτηριστικά:

'"Έχω την εντύπωση ότι δεν μας λείπει κάτι που δεν έχουμε καταλάβει ότι το είχαμε και μας έλειψε. Δηλαδή, είναι πιο σοβαρό το θέμα το δικό μου αλλά θα το πω για το καταλάβετε. Το ότι «έχασα» τον πατέρα μου 2,5 χρονών, δεν κατάλαβα τι έχασα παρά μεγάλη. Δηλαδή όταν μου έλεγαν «μικρή σου έλειπε ο μπαμπάς σου»; Αφού δεν τον είχα γνωρίσει. Δεν είχα καταλάβει κάτι."

Σπάνια εμφάνιση του πατριού της Ελένης Μενεγάκη

Μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2016, όταν το περιοδικό YOU είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές φωτογραφίες από ένα κοινό ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και τον πατριό της, κ. Μισόκαλο.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε:

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τις δύο γυναίκες στο λιμάνι της Ραφήνας την ώρα που ετοιμάζονται να φύγουν για την Άνδρο! Χαμογελαστές και ευδιάθετες ανυπομονούν να φύγουν και να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στον παράδεισό τους...

Μαζί τους και ο πατριός της παρουσιάστριας κ.Μισόκαλος! Από ότι φαίνεται οι δύο οικογένειας έχουν ταιριάξει πολύ και κάνουν ευχάριστη παρέα...

Ελένη Μενεγάκη διακοπές

Μισόκαλος Λιλίκα

Πατριός και πεθερά ελένης μενεγάκη