1.000 τ.μ. με πισίνα και εκπληκτική θέα - Φωτογραφίες από σπίτι που χρέωναν στην Ελένη Μενεγάκη

Το είχε ανακαινίσει ο Τάσος Ζέππος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
1.000 τ.μ. με πισίνα και εκπληκτική θέα - Φωτογραφίες από σπίτι που χρέωναν στην Ελένη Μενεγάκη

Το 2017 φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να προχωρά σε μια αγορά σπιτιού 1.000 τετραγωνικών μέτρων στο Καστρί. Το σπίτι στα Μελίσσια (δείτε εδώ φωτογραφίες) είχε αποτελέσει μεγάλο θέμα αν θυμάστε τότε με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, και φήμες έλεγαν πως δεν ήθελε πια να ζει εκεί. Ήθελε να κάνει νέο ξεκίνημα, σε νέο χώρο με τον νέο της σύζυγο έτσι... κάποιοι της χρέωσαν ένα σπίτι στο Καστρί.

Τότε, μάλιστα, είχε γραφτεί χαρακτηριστικά: Το σπίτι στο Καστρί (άλλοι λένε Εκάλη), είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το site του γνωστού αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, και είναι ένα σπίτι που προϋπήρχε, αλλά ανακαινίστηκε πλήρως.

Διέψευσε τις φήμες η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και δεν συνηθίζει να απαντά στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει σε μία πολυτελή βίλα στο Καστρί μέσα από την τότε εκπομπή της. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, του σπιτιού, στο οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επρόκειτο να μετακομίσει η παρουσιάστρια με την οικογένειά της.

«Το τελευταίο που θα σας πω που δεν έδωσα σημασία αλλά θα σας το πω κι αυτό γιατί δεν αντέχω πια... Μπήκα στην τράπεζα, όπου μπαίνω με ρωτάνε ''αλλάζεις σπίτι, αλλάζεις σπίτι;''. Κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού, που δεν το γνωρίζω! Μου λέει όλος ο κόσμος, μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν: ''Μαμά πάμε Καστρί;''. Λέω: ΄'΄Τι να κάνουμε; Εκδρομή;'...

Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα στην περιοχή κοιτάζοντας είτε ενοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται, δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Δεν θα απαντούσα αλλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις! Δηλαδή με ρωτάει και η μάνα μου, οι φιλενάδες μου... Τι είναι εκδρομή; Παίρνουμε δύο μπογαλάκια και πάμε; Να φύγουμε από το σπίτι μας; Ίσως κάποιος θέλει να το πουλήσει και λέει ωραία ιδέα ''κάτσε να βάλω την Ελένη μπροστά να παίξει παντού!. Δεν ξέρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Φωτογραφίες από το σπίτι

Μενεγάκη

Μενεγάκη σπίτι

Μενεγάκη Καστρί

Μενεγάκη αγορά σπιτιού

Μενεγάκη Παντζ'όπουλος

Μενεγάκη Μελίσσια

Μενεγάκη μετακόμιση