Survivor 5: Δύο θάνατοι τον έχουν σημαδέψει - Το άγνωστο δράμα του Άρη Σοϊλέδη

Οι απώλειες που του άλλαξαν τη ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δύο θάνατοι τον έχουν σημαδέψει - Το άγνωστο δράμα του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους νέους παίκτες του Survivor 5, ο οποίος μάλιστα από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε πως ήρθε στο παιχνίδι για να μείνει. Η αγωνιστικότητά του και η στάση του μέσα στην ομάδα τον έχουν κάνει ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας των Διάσημων.

O ποδοσφαιριστής μάλιστα στο χθεσινό (1/2) επεισόδιο του Survivor, ήταν εξαιρετικά συγκινημένος καθώς αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Οι απώλειες που σημάδεψαν τον Άρη Σοϊλέδη

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει γνωρίσει δύο πολύ σημαντικές απώλειες στην οικογένειά του. Πρώτα έφυγε ο αδερφός του και στη συνέχεια ο πατέρας του. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποχαιρετήσει με πολύ συγκινητικό τρόπο τον αδερφό του με μία ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν το πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσω τόσο νωρίς ΣΑΦΑΚΑ ΜΟΥ. Πάντα θα θυμάμαι τις τρέλες σου και το πόσο διψούσες για περιπέτειες. Ξεπέρασες όμως τα όρια ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ. Να ξεκουράσεις την ψυχούλα σου γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ και εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα R.I.P» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δίνω τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια. Αλλά αυτές είναι επιλογές που κάνει ο Θεός. Κανένας άλλος δεν ξέρει πότε και τι θα γίνει. Αυτό επέλεξε και αυτό σεβόμαστε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια γιατί ήμουν και μακριά. Δεν ήμουν εδώ να στηρίξω τη μάνα μου, να στηρίξω τον πατέρα μου που και αυτός τώρα περνάει πολύ δύσκολα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις. Με στήριξε πάρα πολύ η κοπέλα μου, κυρίως ψυχολογικά. Ήταν δίπλα μου, εκεί. Πάντα βράχος. Την ευχαριστώ πολύ για αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης στη συνέντευξη που έδωσε στη Χριστίνα Βραχάλη λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Αμέσως μετά την απώλεια του πατέρα του, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Θα μ λείψεις κουκλε μου. Θα σε αγαπάμε για πάντα .. Ξεκούρασε την ψυχούλα σου. Κ πρόσεχε μας από εκεί ψηλά.. Ήσουν υπέροχος πατέρας».

Θα μ λείψεις κουκλε μου Θα σε αγαπάμε για πάντα .. Ξεκούρασε την ψυχούλα σου Κ πρόσεχε μας από εκεί ψηλά .. Ήσουν υπέροχος πατέρας .. ❤️❤️❤️

Posted by Aris Soiledis on Monday, December 16, 2019

Τι είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην Αντωνά πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor μπήκε πριν μερικές μέρες ο Άρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί του.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου.

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!» είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.