Τέλος τα ψέματα: Δεν έχει αψεγάδιαστο κορμί - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό, χωρίς ρετούς

Βγάλτε πια από το μυαλό σας πως όλα είναι τέλεια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τέλος τα ψέματα: Δεν έχει αψεγάδιαστο κορμί - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό, χωρίς ρετούς

Δεν είναι ούτε 20, ούτε 30. Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 - δηλαδή είναι 52 ετών - στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής, αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Στα σχολικά της έτη ως μαθήτρια δεν υπήρξε καλή, αλλά πάντοτε ήταν η συμπάθεια των καθηγητών της όπως δηλώνει η ίδια. Συμμαθητής της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας καθώς πήγε σχολείο στην Αθήνα. Τέλος μια από τις αγαπημένες της ασχολίες ήταν η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης.

Όντας παρουσιάστρια με 30 έτη εμπειρία πίσω της προφανώς τα media ασχολούνται συνέχεια μαζί της. Οι φωτογράφοι "πεθαίνουν" για να την αποτυπώσουν στον φακό, ωστόσο, όπως γίνεται με όλα τα πρόσωπα της showbiz οι φωτογραφίες δεν βγαίνουν ποτέ στην δημοσιότητα χωρίς να... πειραχτούν. Αυτό το τέλειο που προσπαθούν όλοι να προμοτάρουν είναι που έχει δημιουργήσει σε πολλά κορίτσια/κοπέλες/γυναίκες το ψυχοφθόρο συναίσθημα του "Έχω κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τι θα κάνω;". ΤΊΠΟΤΑ δεν θα κάνεις! Είναι φυσιολογικό και όλα αυτά τα έχει και η Ελένη γιατί είναι γυναίκα και μάνα τεσσάρων παιδιών!

Η πραγματική Ελένη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη αρετουσάριστες φώτο

Πατήστε εδώ για να δείτε πως είναι οι φωτογραφίες της από την παραλία αφού επεξεργαστούν. Πως δηλαδή δημοσιεύονται στα media... Υπάρχει διαφορά!

Η επί χρόνια αποτελεσματική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία “στρατιώτη” όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμό της.

Η παρουσιάστρια είναι τόσο ακομπλεξάριστη και έχει “χτίσει” μια τέτοια σχέση με το τηλεοπτικό κοινό που δεν διστάζει ενίοτε να παραδέχεται μπροστά στον φακό για τα κιλά που παίρνει όταν ξεφεύγει διατροφικά, έχει ζυγιστεί μάλιστα live στην τηλεόραση! Η Ελένη Μενεγάκη λέει “ναι” στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Η ίδια έχει παραδεχτεί επίσης ότι έχει έναν καλό μεταβολισμό, που λειτουργεί άμεσα μόλις κόψει τα μακαρόνια (που λιμπίζεται πολύ συχνά!), γενικότερα τους υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα, με αποτέλεσμα να επανέρχεται αμέσως στο φυσιολογικό της βάρος, που είναι τα 60 κιλά.

Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι “η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό” και όπως έχει πει: “Δεν είναι να λες δεν θα ξαναφάω, πρέπει να τρως αλλά να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το τηρείς ευλαβικά. Έβλεπα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν ήρθα στο Mega από το καλοκαίρι και μετά να μην ξεφεύγει ούτε τόσο, και έλεγα “εντάξει αφού έχει λιώσει... Φάε και κάτι που σου κάνει κέφι, μην τρως μόνο τα νερόβραστα...”! Αλλά πραγματικά αν δεν το πας βήμα-βήμα, έτσι όπως ταιριάζει σ' εσένα, δεν έχεις αποτέλεσμα”.

Η δίαιτα της Ελένης

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα