Η μία πιο ωραία από την άλλη - 6+1 γυναίκες που ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Κάποιες σχέσεις ήταν γνωστές και άλλες όχι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μία πιο ωραία από την άλλη - 6+1 γυναίκες που ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας γοητευτικός άντρας, ετών 34, και θεωρείται φυσικά ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες αυτής της πόλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει σίγουρα την "ταμπέλα" του καλού παιδιού ενώ η συμπεριφορά του ως προς τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είναι άψογη αφού ποτέ δεν τις εξέθεσε.

Ο καλλιτέχνης, που έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει γενικά για τον έρωτα, ενώ έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει σχέσεις με αρκετές γνωστές γυναίκες χωρίς ποτέ όμως να πει ονόματα. Για την μοναδική -ίσως- γυναίκα που έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι για την Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια.

"Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση", είχε δηλώσει παλαιότερα.

Πολλές φορές, όπως είναι λογικό, η προσωπική το έγινε νούμερα ένα θέμα συζήτησης. Ποιες γυναίκες πέρασαν όντως από τη ζωή του; Με ονόματα όπως των Ελένη Φουρέιρα και Νίνα Λοτσάρη να έχουν πέσει στο τραπέζι, εμείς διαλέξαμε να σου δείξουμε κάποιες γυναίκες που όντως είχαν σχέση με τον τραγουδιστή αλλά και δύο φημολογούμενους δεσμούς που τα δημοσιεύματα επέμεναν πως ήταν "μαζί"... δείτε τις πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Athensmagazine.gr