Σπάνιο: Αυτός είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τη Λιλίκα Παντζοπούλου

Δείτε το πρόσωπό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιο: Αυτός είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τη Λιλίκα Παντζοπούλου

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφερθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην αγαπημένη της μητέρα, Ζέτα Μισόκαλου. Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες, ενώ πολλές φορές η παρουσιάστρια της ζητάει να την επισκεφθεί στο πλατό.

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια !

Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της για τη μητέρα της πριν από λίγο καιρό.

Αυτός που σπάνια βλέπουμε βέβαια, είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη, σύζυγος της Ζέτας Μισόκαλου, Στέλιος Μισόκαλος. Πριν από μερικά χρόνια, το περιοδικό YOU είχε απαθανατίσει την Ελένη Μενεγάκη με τη μαμά της, την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και τον πατριό της, στο ταξίδι τους στην Άνδρο.

Ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Μισόκαλος
Ελένη Μενεγάκη Λιλίκα Παντζοπούλου

Το βίντεο του πατριού της Ελένης Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κ όμως, ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του στο Youtube ένα βίντεο που τραγουδά και με το που το ακούσαμε πάθαμε πλάκα! Έχει συγκλονιστική φωνή.

Το 2013 ο Στέλιος Μισόκαλος χρησιμοποιούσε αρκετά το internet και συγκεκριμένα το Youtube αφού στο κανάλι του έχουν αναρτηθεί αρκετά βιντεάκια στα οποία ερμηνεύει διάφορα τραγούδια και έχουμε να πούμε πως η χροιά του είναι ανατριχιαστική!

Στο παρακάτω βίντεο ερμηνεύει, παίζοντας κιθάρα, το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού "Αναθεμά σε" και πρέπει οπωσδήποτε να πατήσετε το play. Το συγκεκριμένο βίντεο, μάλιστα, δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων την συγκεκριμένη χρονιά. Όπως φαίνεται όλη οι οικογένεια έχει ταλέντο σε κάτι!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέλιος Μισόκαλος αυτή την περίοδο συντροφεύει την μητέρα της Ελένης Μενεγάκη Ζέτα, στην κατοικία που έχουν στην Κάρυστο - δείτε φωτογραφίες - αφού η παρουσιάστρια για λόγους ασφαλείας εν μέσω κορωνοϊού τους είπε πως καλύτερο θα ήταν να μετακομίσουν εκεί που είναι λίγο πιο απόμερα.

Η Ελένη έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως τις λείπουν και οι δυο πάρα πολύ και περισσότερο η μητέρα της που συνήθιζε να την βλέπει κάθε μέρα αφού πήγαινε στο σπίτι να την βοηθήσει με ότι χρειαζόταν αλλά και για να δει τα εγγόνια της.