Με γόβες που έλαμπαν και μίνι νυφικό - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο

Αγνώριστη τόσα χρόνια πριν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γόβες που έλαμπαν και μίνι νυφικό - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο

Στις 18/04/1970 στην Αθήνα γεννήθηκε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου και κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.Οι εμφανίσεις της είναι πάντα to the point και οι στιλιστικές της επιλογές εντυπωσιάζουν! Αν και είναι μανούλα δυο παιδιών, του Νικόλα και της Λυδίας η ίδια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της σόουμπιζ, κάτι που οφείλει εν μέρει στα «δύσκολα χρόνια» όπου ασχολήθηκε με το μπαλέτο, μιας η όλη αυτή εμπειρία της εμφύσησε μια πειθαρχία που της χρειάζεται καθημερινά τόσο στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης όσο και σε αυτόν της… κουζίνας όπου μπαίνει καθημερινά μιας και μαγειρεύει με τις ώρες για τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Φροντίζει πολύ τη σιλουέτα της ενώ σε καμία φωτογραφία δεν την έχουμε ποτέ δει ατημέλητη. Άλλωστε για την ίδια η άψογη εικόνα της αποτελεί καθημερινή της υποχρέωση.

Λατρεύει την οικογενειακή ζωή, της αρέσει να μαγειρεύει, αγαπά τα ζώα, κάνει ποδήλατο, αποθεώνει τη θάλασσα ενώ ο μεγάλος της έρωτας είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ντύνεται πάντοτε ακριβά ενώ οι ενδυματολογικές της προτιμήσεις είναι κλασσικές και διαχρονικές.

Από το 1995 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Το ζευγάρι χώρισε πολύ νωρίτερα αλλά άργησε να βγει το διαζύγιό τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο της