Πριν τον Λάτσιο και τον Παντζόπουλο υπήρξε ξανά παντρεμένη - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Σπάνια φωτογραφία από το γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν τον Λάτσιο και τον Παντζόπουλο υπήρξε ξανά παντρεμένη - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να ξέρουμε πολλά για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τον Ματέο Παντζόπουλο (που παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα) , ωστόσο η παρουσιάστρια υπήρξε ξανά παντρεμένη όταν ήταν μόλις 21 ετών. Πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό τότε επιχειρηματία.

Τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με τη μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 2,5 ετών. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Κολωνό. Ήταν μάλιστα συμμαθήτρια στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Κολωνού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ήταν η ωραιότερη (από τότε) της τάξης, αλλά ούτε λόγος για γράμματα. Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Αν και αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν πολύ. Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ουδέποτε πήρε απολυτήριο Λυκείου.

Στα 16 της ήρθε στον κόσμο ο αδελφός της, ο Θοδωρής Μισόκαλος, μιας και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε. Η Ελένη τού έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, αλλά κι εκείνος δεν πάει πίσω, καθώς αν και είναι κατά πολύ μικρότερός της, βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη, επιχειρηματία στο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρούσε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό.

Σταύρος Γαρδελης πρώτος σύζυγος Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος που χώρισαν

Η Ελένη πριν ξεκινήσει να δουλεύει στην τηλεόραση εργαζόταν στο κατάστημα νυφικών της οικογένειας του Σταύρου και ο έρωτας μεταξύ των δύο νέων υπήρξε θυελλώδης αφού φήμες θέλουν τους τσακωμούς μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν. Οι τσακωμοί αυτοί, όμως, δεν τους εμπόδισαν από το να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, όπως και έκαναν.

Ο γάμος κράτησε μόλις έναν χρόνο, ενώ χρόνια αργότερα ο πρώτος σύζυγος της εθνικής μας παρουσιάστριας θα αποκάλυπτε ότι οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις κάποια χρόνια μετά τον γάμο τους, μέχρι που χάθηκαν εντελώς.