Είναι ομοφυλόφιλοι: Σαμαράς, Συγγελάκης, Σεργουλόπουλος και 6 ακόμα διάσημοι Έλληνες

Ακομπλεξάριστοι σε μια κοινωνία που δυστυχώς ακόμα θεωρεί ταμπού το να είσαι gay

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι ομοφυλόφιλοι: Σαμαράς, Συγγελάκης, Σεργουλόπουλος και 6 ακόμα διάσημοι Έλληνες

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που έχουν αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστοι είναι αφού παραδεχθεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι αγνοώντας τις κριτικές που δυστυχώς ακόμα υπάρχουν. Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένει ταμπού θέμα η ομοφυλοφιλία...

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που δεν διστάζουν να ομολογήσουν την διαφορετικότητα τους, αφού φαίνεται οι ίδιοι να τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και αυτό είναι προς τιμή τους.

Έλληνες διάσημοι ομοφυλόφιλοι

Η... ερωτική ταυτότητα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς καθημερινά παλεύει για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τώρα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Αλέξη Κούγια. Στο παρελθόν μάλιστα έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων.

ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί

Ανοιχτά έχει μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης. «Ήμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου», αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

ομοφυλόφιλοι διάσημοι

Το μοντέλο και επί δύο χρόνια συνεργάτης του Μάκη Τσέλιου, Δαυίδ Σαμαράς και ο σύντροφός του Τζίμι Φάρελ, παντρεύτηκαν και έκαναν γνωστή την είδηση μέσω facebook.

ομοφυλόφιλοι διάσημοι Έλληνες

Ο Φώτης Σπύρου όχι μόνο έχει αποκαλύψει πως είναι gay, αλλά σύντομα θα παντρευτεί και τον νεαρό αγαπημένο του και θα υιοθετήσουν και παιδί!

ομοφυλόφιλοι τραγουδιστές

O Φώτης Σεργουλόπουλος έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα στο παρελθόν είχε αναφέρει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Αντ1: «Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα…

ομοφυλόφιλοι σεργουλόπουλος

O δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, που έχει φύγει από τη ζωή, είχε ουκ ολίγες φορές αποκαλύψει πως ήταν ομοφυλόφιλος, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως ήταν φορέας του Aids.

ομοφυλόφιλοι διάσημα ζευγάρια

Ο Γιώργος Μαρίνος ίσως να ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Γι’ αυτό και έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του αποκάλυψη άλλαξε κατά πολύ τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

ομοφυλόφιλοι σύντροφοι

Ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, ο γνωστός τηλεοπτικός ανταποκριτής, έκανε το δικό του «coming out» πριν λίγα χρόνια με αφορμή την αυτοκτονία ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου φοιτητή.

ομοφυλόφιλοι δημοσιογραφοι

Ο αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έχει παντρευτεί τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη και προσφατα υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης.

ομοφυλόφιλοι

ΠΗΓΗ sportdog.gr