Πέρασαν κι έφυγαν: 6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Η ζωή της πριν την σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που... τελειώσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέρασαν κι έφυγαν: 6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Η πιο πρόσφατη από όλες είναι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τους δύο να χωρίζουν πρόσφατα. Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό, όταν είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί με το γνωστό επιχειρηματία.

«Σκεφτόμουν να πάω αυτό το μήνα αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη γιατί έχω περάσει και πολύ δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου και δεν θέλω να φαίνομαι και στην εκπομπή πεσμένη αλλά ούτε θέλω να έχω και μια πρησμένη κοιλιά γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ συνέχεια κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση», ανέφερε στον αέρα.

Πίσω στο μακρινό 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2012 η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε την ζωή της με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime... διαβάστε την συνέχεια εδώ.