Με καστανό μαλλί και αγνώριστη πριν 13 χρόνια - Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με την Ολυμπία Χοψονίδου

Με καυτό μίνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καστανό μαλλί και αγνώριστη πριν 13 χρόνια - Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με την Ολυμπία Χοψονίδου

Με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού, η οποία τραβήχθηκε πριν από 13 ολόκληρα χρόνια. Όπως βλέπουμε, η όμορφη παρουσιάστρια -που αποκαλύφθηκε πως πάσχει από κάτι σπάνιο- ποζάρει με ένα καυτό μίνι σορτσάκι στο πλευρό της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Οι δύο κυρίες γνωρίζονται καθώς πριν από μερικά χρόνια είχαν αναδειχθεί και οι δύο Σταρ Ελλάς. Έτσι στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, πόζαραν μαζί πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καστανά μαλλιά ενώ και η Δούκισσα Νομικού δεν είναι τόσο ξανθιά όσο είναι τώρα.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με την Ολυμπία Χοψονίδου

Δούκισσα Νομικού Ολυμπία Χοψονίδου

Εκείνη είναι 35 ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του τα 2 παιδάκια τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο -δείτε εδώ και τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η Δούκισσα πριν τον Δημήτρη-.

Το ζευγάρι έχει μεταξύ του 6 χρόνια διαφορά, ωστόσο δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

undefined

Ο Δημήτρης είναι 41 ετών είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment.