Δεν σας πάει ο νους - Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Λάτσιου

Δεν θα το περιμένετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν σας πάει ο νους - Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Λάτσιου

Ο Γιάννης Λάτσιος έχει διατελέσει, από το 1994, διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega και Alpha) και είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτός που βρίσκεται πίσω από πρωτοποριακά προγράμματα που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Η ηλικία του Γιάννη Λάτσιου

Ο Γιάννης Λάτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957. Είναι 64 ετών. Ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και αργότερα ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2010 και για 5 σεζόν, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars», στον ΑΝΤ1. Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο και δύο κόρες. Τον 19χρονο Άγγελο, (δείτε εδώ το σπίτι που μένουν) την 16χρονη Λάουρα και τη 13χρονη Βαλέρια.

Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Λάτσιου

Φτιάχνει ξανά την ζωή του ο Γιάννης Λάτσιος - 11 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη

Σπουδαίες εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, αφού ο ίδιος μοιάζει έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στην προσωπική του ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια, αν μπορούσαμε να πούμε για κάποιον εκ των δύο πως έχει... κερδίσει τον χωρισμό, αυτή είναι η ξανθιά παρουσιάστρια. Δεν φτάνει μόνο ο νέος γάμος-λαχείο με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά έκανε και τέταρτο παιδί μαζί του, κάτι που έχει οδηγήσει τον νέο πρόεδρο του Open στο να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Σύμφωνα με... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr